Betaalmethoden

Extra betaalgemak voor jouw debiteuren

Wil je dat je debiteuren snel betalen? Dan moet je ze hier ook de mogelijkheden voor bieden. Met betaalmogelijkheden als iDeal, PayPal en Creditcard betalen jouw klanten tot wel 10 dagen sneller en ben jij zeker van je geld. Wij sluiten het voor je aan samen met onze partners Mollie en Stripe.

De voordelen van verschillende betaalmogelijkheden

Vrijwel ieder bedrijf, van zzp tot aan grootbedrijf, heeft te maken met debiteuren. Voor al deze bedrijven is het meest ideale scenario dat hun debiteuren de facturen zo snel mogelijk betalen. Dit komt ten goede aan de cashflow en uiteindelijk ook aan de kredietwaardigheid van jouw bedrijf. Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat jouw debiteuren de facturen snel(ler) betalen en één van deze manieren is het aanbieden van verschillende betaalmogelijkheden. Door verschillende betaalmethoden te bieden aan jouw debiteuren, is de kans groter dat de facturen eerder worden betaald en dat heeft uiteindelijk een positieve invloed op de gehele financiële situatie van jouw bedrijf. Notify kan je helpen met het aansluiten van de verschillende betaalmogelijkheden op jouw eigen online portaal.

 

Ontvang betalingen tot wel tien dagen sneller

De afgelopen jaren zijn er veel betaalmethoden bijgekomen en dat is in het voordeel van bedrijven, die daardoor vaak sneller geld ontvangen van hun debiteuren. Betaalmogelijkheden als iDeal, PayPal en Creditcard zorgen ervoor dat klanten tot wel tien dagen sneller hun facturen betalen en op die manier ben jij als bedrijf zijnde weer zeker van jouw geld. We kunnen ons voorstellen dat, wanneer je weinig kennis hebt van de verschillende betaalmethoden, het lastig is om te bepalen welke betaalmogelijkheden je het beste kunt bieden en ook is het wellicht niet eenvoudig om deze betaalmethoden ook daadwerkelijk aan te sluiten. Notify helpt je daarom graag om, samen met onze partners Mollie en Stripe, deze betaalmogelijkheden aan te sluiten.

Je klanten betalen gemakkelijk online via jouw eigen online portaal via onder anderen iDeal, Bancontact en Apple Pay. Misschien denk je nu: wat een moeilijk gedoe allemaal, die verschillende betaalmogelijkheden. Niets is echter minder waar, want wij sluiten het keurig voor je aan. Samen met onze partners Mollie en Stripe is het binnen en dag geregeld en profiteer jij van snellere betalingen door jouw debiteuren. Binnengekomen betalingen ontvang je gewoon op jouw eigen rekening, zonder dat wij als Notify zijnde er tussen hoeven te zitten. Wij ontvangen wel direct een signaal als de factuur middels één van de verschillende betaalmethoden is betaald, zodat we de betalingsbewijzen vervolgens kunnen afboeken in de administratie. Wel zo makkelijk!

 

Mogelijkheid tot treffen van betalingsregeling

Het kan vanzelfsprekend wel eens voorkomen dat bepaalde debiteuren financieel wat minder gezond zijn en om die reden hun facturen niet in één keer kunnen betalen. In dat geval is het verstandig om deze debiteur(en) de mogelijkheid te bieden om gespreid te betalen. Jullie treffen dan een zogenoemde betalingsregeling. Bij een betalingsregeling maak je afspraken met de debiteur om het nog te betalen bedrag in delen te betalen. In de betalingsregeling wordt onder meer afgesproken in welke termijnen de debiteur betaalt en om wel bedrag het gaat. Op die manier zorg je ervoor dat de debiteur(en) meer ruimte krijgen om achterstallige facturen alsnog te betalen en voorkom je eventuele extra kosten. Wellicht klinkt het nadelig dat je dan langer moet wachten tot het volledige bedrag op de rekening staat, maar het voordeel van zo’n betalingsregeling is dat de kans groter wordt dat de klant vrijwillig haar facturen betaalt. Blije debiteuren en een beter resultaat… win-win!

 

Meer weten over betaalmogelijkheden? Neem gerust contact op!

Vind je jezelf een leek als het gaat om betaalmethoden of -mogelijkheden? Of wil je meer weten over zaken als betalingsbewijzen of een betalingsregeling? Neem gerust contact op met onze specialisten om erachter te komen wat er voor jouw situatie het beste werkt. Wij zijn zowel telefonisch (055-8080400) als per mail ([email protected]) bereikbaar en helpen je graag op weg naar de beste resultaten!

Direct op jouw bankrekening

Binnengekomen betalingen ontvang je gewoon op je eigen rekening, daar hoeven wij niet tussen te zitten. Wel ontvangen wij direct een signaal als een factuur is betaald, zodat wij deze kunnen afboeken in je administratie. Wel zo makkelijk.

Bied gespreide betaling aan

Bied jouw debiteuren de mogelijkheid om gespreid te betalen. Zo zorg je er voor dat je debiteuren meer ruimte krijgen om achterstallige facturen alsnog te betalen en voorkom je eventuele extra kosten. Blije debiteuren en een beter resultaat… win-win!

Liever eerst contact om te weten wat voor jou werkt?

Vraag het Sam!

Over ons

Onze visie en missie

Bij Notify werkt een enthousiast team van professionals. We willen debiteurenbeheer in Nederland niet alleen slimmer en effectiever maken, maar ook een stuk menselijker. Met onze slimme automatisering, die we liefkozend ‘Flow’ noemen, en een persoonlijke touch willen we jouw debiteurenproces een flinke upgrade geven. Elke dag werken we aan innovaties die ervoor zorgen dat jouw organisatie financieel in topvorm blijft.

We hebben één simpel doel: jouw factuuropvolging een stuk makkelijker maken. We willen dat je minder tijd kwijt bent aan debiteurenbeheer, sneller je facturen betaald krijgt en dat je volledige controle hebt over je administratie. We gaan voor transparante processen, willen automatiseren zo simpel maken en we bieden betrouwbare inzichten waar je echt iets aan hebt. Zo hou jij meer tijd over voor de klanten die het écht nodig hebben.