Belangrijk

Breng structuur in je herinnerproces

Met het efficiënte debiteurenbeheer van Notify besteed je minder tijd aan deze administratieve taak en krijg je een beter resultaat. Wanneer je overschakelt naar onze debiteuren beheer software worden facturen gemiddeld 30% sneller betaald. Dit zorgt voor een gezondere cashflow, een betere financiële positie en een lagere noodzaak voor het aantrekken van externe middelen. Notify biedt een efficiënte manier van debiteurenbeheer uitbesteden tegen een vast maandelijks tarief.

Debiteurenbeheer proces

Bij Notify hebben we online debiteurenbeheer uitgewerkt in flows. Dit zijn makkelijke trajecten die we volledig automatiseren. Het succes van debiteurenbeheer zit namelijk in het tijdig actie ondernemen. Op tijd de factuur versturen na levering van diensten of producten is heel belangrijk. Hoe snel daarna de herinnering gestuurd wordt bij uitblijven van betaling en wat in de herinnering staat, is van essentieel belang om alsnog tijdig een betaling te ontvangen en incasso te voorkomen. Met Notify hoef je na het versturen van de factuur nergens meer zelf aan te denken. Zoals onze naam aangeeft, wij sturen jou een notificatie van zaken die jouw aandacht nodig hebben, en de rest gaat vanzelf.

Pro-actief debiteurenbeheer

De meeste bedrijven hebben hun debiteurenbeheer zo ingericht dat er reactief gewerkt wordt. Ze zien dat een klant een betaling gemist heeft, en gaan de herinnering versturen. Ze merken dat een klant niet betaalt en gaan onderzoek doen of er wellicht sprake is van financiële problemen bij deze debiteur. Het nadeel van deze methode is dat het veel tijd kost, altijd snel moet gebeuren en het risico groot is. Notify draait dit om. Dagelijks krijg je een update over eventuele ontwikkelingen in de liquiditeit van jouw debiteuren en onze debiteuren beheer software stuurt zelf alle communicatie eruit. Wij creëren overzicht en maken debiteurenbeheer zo visueel een plezierig als het maar kan

Het alternatief voor debiteurenbeheer uitbesteden

Kleine bedrijven hebben een relatief simpel debiteurenbeheer systeem, maar kampen er vaak mee dat het tussen het normale werk door moet gebeuren. Bij grote bedrijven is het debiteurenbeheer vaak een onderdeel waar een of meerdere medewerkers zich mee bezig houden. Het debiteurenbeheer salaris zit rond de 2.800 euro per maand. Vergelijk dit met de debiteurenbeheer uitbesteden kosten, dan bespaar je direct en maandelijks een fors bedrag. Debiteurenbeheer uitbesteden is bij Notify onderverdeeld in pakketten met een vast bedrag per maand. Onze prijzen voor debiteurenbeheer zijn voor zowel kleine bedrijven als grotere bedrijven zeer betaalbaar.

Debiteurenbeheer uitbesteden

Zoals je dadelijk zult lezen zijn de kosten voor debiteurenbeheer uitbesteden meestal een stuk lager dan een debiteurenbeheerder salaris. Toch hoeft onze debiteurenbeheer software de medewerker niet te vervangen. Het kan juist een krachtige combinatie zijn. Eindelijk heb jij als debiteurenbeheerder of ondernemer een tool in handen waarmee online debiteurenbeheer mogelijk wordt. Door efficiënt te werken kunnen andere taken van het debiteuren beheer sneller opgepakt worden. En iedereen weet dat sneller factureren en meer contact met debiteuren onderhouden tot een snellere betaling leidt.

Debiteuren beheer werkzaamheden

Dat een efficiënt debiteurenbeheer betekenis heeft voor iedere organisatie hoeven we niet uit te leggen. Hoe die efficiëntie te behalen is, daar zijn de meningen over verdeeld. Wij geloven er sterk in dat het debiteuren beheer proces automatiseren tot betere resultaten leidt. Met een oplossing voor online debiteurenbeheer is dit mogelijk. Het voordeel is dat volledig debiteurenbeheer uitbesteden niet langer nodig is. Wanneer jij merkt dat het zelf de controle behouden belangrijk voor je is, dan is onze vorm van online debiteuren beheer waarschijnlijk de beste oplossing. Je kunt het vrijblijvend proberen en ook na de proefperiode hoef je het vanwege de prijzen niet te laten liggen.

Online debiteurenbeheer

Notify is een SaaS oplossing, dit staat voor Software as a Service. Kortom, je kunt voor een vast bedrag per maand onze debiteuren beheer software gebruiken. Deze draait in de cloud, wat een aantal voordelen biedt:

  • Met online debiteurenbeheer van Notify kun je altijd en overal in jouw dashboard; Ook jouw klanten krijgen een eigen dashboard in jouw huisstijl;
  • Wij optimaliseren onze software continu om het debiteurenbeheer proces nog beter te maken.

Online debiteurenbeheer heeft de toekomst. Wanneer je hier nu nog niet gebruik van maakt, is dit zeker het moment om in te stappen. De kosten zijn nog nooit zo laag geweest en ook jouw klanten verwachten dit tegenwoordig.

Baanbrekend klantenportaal

Notify heeft iets waar niet alleen jij blij van wordt, maar ook jouw klanten. Misschien herken je het bij jezelf: je moet voor sommige bedrijven de mail doorzoeken om een factuur te vinden. De kans is groot dat dit ook de facturen zijn die je nog wel eens over het hoofd ziet en te laat betaalt. Wij vinden dat via de mail facturen moeten zoeken niet meer van deze tijd is. Daarom hebben wij binnen Notify voor al onze klanten een klantportaal beschikbaar. Jij kunt deze in je eigen huisstijl ontwerpen, waarna jouw klanten een login krijgen en daar de facturen kunnen inzien, kunnen betalen of een vraag kunnen stellen. Dit is een efficiëntie slag voor jou bedrijf en biedt jouw klanten veel gemak.

De voordelen van debiteurenadministratie via Notify

Je weet nu dat je overzicht houdt op jouw debiteuren. Je krijgt met Notify grip op processen waardoor je minder tijd kwijt bent. En je kunt een snellere betaling van je openstaande facturen verwachten. Kortom, de voordelen van debiteurenadministratie via Notify zijn zeker de moeite waard om in ieder geval een demo aan te vragen. De meeste mensen zitten echter nog met één zorg die we graag vooraf wegnemen. Hoe koppel je de debiteurenadministratie aan je boekhoudpakket?

Debiteurenadministratie koppelen aan boekhoudpakket

Overstappen van boekhoudpakket is de nachtmerrie voor menig bedrijf. Daarom willen wij van Notify ook zeker geen vervanging zijn voor je gehele boekhoudpakket. Jouw administratie kan precies zo blijven werken als nu. Door de boekhoudpakket koppelingen met onze software is overstappen niet nodig. Het enige verschil is dat Notify in jouw flow opgenomen wordt en daarmee kostbare uren die nodig zijn voor de deze taken wegneemt. Doordat wij online debiteurenbeheer aanbieden, kunnen onze specialisten je op afstand altijd helpen.

Zet nu de eerste stap naar debiteurenbeheer uitbesteden

Misschien denk je dat de stap naar het debiteurenbeheer uitbesteden erg groot is, maar bij online debiteurenbeheer is dat niet zo. Probeer het gratis of plan een demo in en bekijk zelf wat je ervan vindt. Mocht je daarna besluiten dat het niets voor je is, dan weet je in ieder geval wat momenteel de trend is in debiteuren beheer.

Wie is Notify

Notify is online debiteurenbeheer software die ontwikkeld is door Finster. Het is ons doel om de beste software voor debiteurenbeheer en credit management te maken die er maar bestaat. Ons enthousiast team bestaat uit credit managers, ontwikkelaars, administratief medewerkers, support medewerkers, verkopers, een business controller, marketeer, jurist, bedrijfsmanager en een cateraar. Met dit team hebben we de kennis en kunde in huis om elk aspect van credit management en debiteurenbeheer te vertalen naar de beste debiteurenbeheer software. Inmiddels werken we voor 500+ bedrijven, en daar zijn we heel erg trots op. Maak kennis met ons team!

Plan een demo

Je weet nu alles over Notify en over de manier van debiteurenbeheer uitbesteden zoals wij die bieden. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden plan je een demo in. In deze gratis demo gaat een van onze medewerkers samen met jou door alle functies heen. Je kijkt mee op het scherm en kunt een gevoel krijgen bij onze oplossing. Ook is er de ruimte voor het stellen van vragen. Een demo zal ongeveer 20 minuten duren, en kan ingepland worden op het moment dat het jou uitkomt. Dit kan digitaal zijn of op locatie. Wij zijn zelf gevestigd in Apeldoorn, maar kunnen ook bij jou op kantoor langskomen.