Belangrijk

Effectief debiteurenbeheer met de hulp van Notify

Iedereen met debiteurenbeheer te maken heeft, weet waarschijnlijk wel dat het veel tijd kost en op die manier een flinke kostenpost kan zijn. ‘Origineel’ debiteurenbeheer wordt namelijk veelal gedaan door één of meerdere debiteurenbeheerders, die vaak ook nog relatief veel geld kosten. Notify heeft daar met haar debiteurenbeheer software een fraaie oplossing voor bedacht. Kies je ervoor om debiteurenbeheer uit te besteden, dan zul je er al snel achter komen dat debiteurenbeheer organiseren vrijwel niet sneller, eenvoudiger én efficiënter kan dan met de hulp van Notify. Daarnaast leidt het ook nog eens tot gemiddeld wel 30% snellere betalingen én betere resultaten. Meer weten? Neem direct contact met ons op of lees snel verder om alle voordelen te ondervinden!

Automatisch debiteurenbeleid opstellen

Ervaring leert dat de meeste bedrijven hun debiteurenbeheer nog reactief hebben ingericht. Wat we daarmee bedoelen? Bedrijven zien een gemiste betaling en komen dan in actie door bijvoorbeeld handmatig een herinnering te sturen. Wordt er vervolgens nog steeds niet betaald? Dan gaat het bedrijf op onderzoek uit of deze debiteur financiële problemen heeft. Alles bij elkaar kost dat veel te veel tijd en met behulp van Notify kan dit dan ook veel sneller en eenvoudiger. Notify staat voor effectief debiteurenbeheer en draait het juist om: dagelijks krijg je geautomatiseerd een update over de liquiditeit van jouw debiteuren en bovendien verstuurt de debiteurenbeheer software zelf alle communicatie. Op die manier is overzicht gegarandeerd en maken wij van effectief debiteurenbeheer een snel, eenvoudig en prettig proces.

Hoef ik voor mijn debiteurenbeheer dan niemand meer in dienst te hebben? Dat willen wij niet zeggen, want de combinatie van automatisch, effectief debiteurenbeheer van Notify mét een debiteurenbeheerder kan juist een geweldige combinatie zijn. Ondanks dat alle zaken wat betreft debiteurenbeheer snel en eenvoudig geautomatiseerd wordt geregeld, komen er namelijk ongetwijfeld zaken aan bod waarbij het sociale en menselijke aspect om de hoek komt kijken. Wij weten als geen ander hoe belangrijk dat is en ook daar moet rekening mee worden gehouden tijdens het debiteurenbeleid opstellen. En door de tijd die de debiteurenbeheerder over heeft door de software, kan er juist nog meer worden toegespitst op die persoonlijke aandacht.

De voordelen van
effectief debiteurenbeheer
met Notify

Check financiële gegevens als jaarrekeningen en liquiditeit.

Lijkt het niet goed te gaan? Stel in dat geval strengere betalingsvoorwaarden in.

Houd betalingshistorie in de gaten

Wordt er niet op tijd betaalt of niet aan de afspraken gehouden? Stuur dan herinneringen en pas de voorwaarden wat betreft betaling aan.

Check de krediet informatie

Wanneer deze slecht is, is het verstandig om het krediet voor die betreffende klant aan te passen.

Naast het feit dat je met debiteurenbeheer met de hulp van de software van Notify veel minder tijd kwijt bent, zijn er nog veel meer voordelen die met dit effectieve debiteurenbeheer gepaard gaan. Je betaalt bijvoorbeeld maandelijks een vast bedrag, dus je weet waar je aan toe bent terwijl alles automatisch wordt geregeld. Daarnaast is alles in jouw eigen huisstijl, kan je rekenen op verschillende betaalmethoden die naadloos geïntegreerd zijn, worden facturen door Notify automatisch opgevolgd en beschik je over een overzichtelijk klantenportaal met alle info voor al jouw klanten. Op dit moment biedt Notify je ook de kans om eens kennis te maken met het systeem en zo de voordelen ook daadwerkelijk eens te ervaren. Wil je gebruikmaken van de gratis proefversie van 30 dagen? We raden het je in ieder geval aan en de kans is groot dat je na afloop van deze periode niets anders meer wilt!

Debiteurenbeheer tips

Wanneer klanten een matige of slechte kredietwaardigheid hebben, kan dit een risico voor jouw cashflow vormen. Met behulp van Notify kunnen deze risico’s herkend en daarmee automatisch verminderd worden. Daarnaast is een goed debiteurenbeleid opstellen van het grootste belang om uiteindelijk voor een effectief debiteurenbeleid te gaan en slimme beslissingen te kunnen nemen. Hieronder geven we zodoende enkele debiteurenbeheer tips om het debiteurenadministratie organiseren voor jou nóg iets makkelijker te maken.

Ga jij ook voor een effectief debiteurenbeleid? Neem contact met ons op!

Erken je inmiddels de voordelen die met effectief debiteurenbeleid van Notify gepaard gaan en wil je deze voordelen zelf eens ondervinden? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, zodat we kunnen nadenken over welk pakket het beste bij je past. Uiteraard kan je ook kiezen voor de gratis proefversie van dertig dagen om te kijken of het debiteurenadministratie opstellen met de hulp van Notify ook echt iets voor jou is. We helpen je graag op weg!

Liever eerst contact om te weten wat voor jou werkt?

Vraag het Sam!

Over ons

Onze visie en missie

Bij Notify werkt een enthousiast team van professionals. We willen debiteurenbeheer in Nederland niet alleen slimmer en effectiever maken, maar ook een stuk menselijker. Met onze slimme automatisering, die we liefkozend ‘Flow’ noemen, en een persoonlijke touch willen we jouw debiteurenproces een flinke upgrade geven. Elke dag werken we aan innovaties die ervoor zorgen dat jouw organisatie financieel in topvorm blijft.

We hebben één simpel doel: jouw factuuropvolging een stuk makkelijker maken. We willen dat je minder tijd kwijt bent aan debiteurenbeheer, sneller je facturen betaald krijgt en dat je volledige controle hebt over je administratie. We gaan voor transparante processen, willen automatiseren zo simpel maken en we bieden betrouwbare inzichten waar je echt iets aan hebt. Zo hou jij meer tijd over voor de klanten die het écht nodig hebben.