Klantverhalen

Notify draagt bij aan succes van Trustoo

Over Trustoo

Niels Struik, Product Manager bij Trustoo vertelt: “Trustoo is een vergelijkingsplatform voor lokale bedrijven, zoals schilders, notarissen of fotografen. Op het internet kun je tegenwoordig zo ongelofelijk veel informatie vinden over lokale bedrijven. Het vinden en vergelijken van de beste bedrijven kan veel tijd kosten. Daarom heeft Trustoo al deze informatie in kaart gebracht en op een rijtje gezet. Zo kunnen bezoekers direct de beste lokale bedrijven bekijken en benaderen voor een prijsopgave. Voor bedrijven zijn wij dan weer een manier om eenvoudig in contact te komen met nieuwe potentiële klanten.“

Een prettige samenwerking

Het vinden van een nieuw debiteurensysteem was voor Trustoo geen gemakkelijke opgave. Trustoo groeit onwijs hard en heeft een bijzonder product met unieke wensen. Trustoo doet veel in-house en daarom passen andere oplossingen niet. “Notify wilde graag met ons meedenken, en biedt ons een oplossing waarmee wij kunnen blijven groeien zonder dat debiteurenbeheer er onder gaat lijden. Dat werkt prettig en door de snelheid van beide partijen was dit vanaf het begin een match“, gaat Niels verder.

Notify denkt met ons mee en biedt een oplossing waarmee onze groei niet geremd wordt

De grootste voordelen
Door het gebruik van de debiteurenbeheer software van Notify heeft Trustoo in Nederland, België en Duitsland het hele debiteurenbeheer kunnen stroomlijnen. Gezien de grootte van Trustoo’s klantenbestand is het van belang dat zij zo veel mogelijk automatiseren. Niels: “We zijn in meerdere landen actief en zo hebben wij in Notify verschillende workflows opgezet, met verschillende mails en acties per situatie en land. Waarbij afhankelijk van het type en de hoogte van de debiteur bijvoorbeeld een extra belactie kan worden ingepland. Hierdoor kunnen we eenvoudig focussen op de belangrijkste debiteuren. We plukken daar als bedrijf enorm de vruchten van“.

Notify een aanrader voor ieder bedrijf

De combinatie van verschillende flows, die we zelf kunnen opzetten, dat elke herinnering automatisch verstuurd wordt, mét daarin een betaallink zodat de drempel tot betalen zo laag mogelijk is en met in het uiterste geval, bijzonder makkelijk overgaan tot een incassoprocedure draagt bij aan het succes van Trustoo. Het contact is altijd zeer prettig en ze denken met je mee. Ik zou Notify daarom zeker aanraden“, sluit Niels enthousiast af.

Trustoo

Ook met Notify aan de slag?

Neem contact op met Sam!

Over ons

Onze visie en missie

Bij Notify werkt een enthousiast team van professionals. We willen debiteurenbeheer in Nederland niet alleen slimmer en effectiever maken, maar ook een stuk menselijker. Met onze slimme automatisering, die we liefkozend ‘Flow’ noemen, en een persoonlijke touch willen we jouw debiteurenproces een flinke upgrade geven. Elke dag werken we aan innovaties die ervoor zorgen dat jouw organisatie financieel in topvorm blijft.

We hebben één simpel doel: jouw factuuropvolging een stuk makkelijker maken. We willen dat je minder tijd kwijt bent aan debiteurenbeheer, sneller je facturen betaald krijgt en dat je volledige controle hebt over je administratie. We gaan voor transparante processen, willen automatiseren zo simpel maken en we bieden betrouwbare inzichten waar je echt iets aan hebt. Zo hou jij meer tijd over voor de klanten die het écht nodig hebben.