Waarom kiezen voor Notify

Waarom Notify

Met Notify in huis, heb je de meest innovatieve online debiteurenbeheer software tot je beschikking. Alles wat we bouwen, draait maar om één ding: jouw betaalflow efficiënter maken. We zorgen ervoor dat die facturen sneller betaald worden en dat je eenvoudig in contact kunt blijven met je debiteuren. Je krijgt dus niet alleen snellere betalingen, maar ook meer overzicht en genoeg ruimte voor persoonlijke gesprekken. Dat noemen we pas tijdbesparing.

Snellere betalingen met professionele software

Met meer dan 500 tevreden klanten is Notify absoluut dé credit management software die perfect bij jou past! Met Notify houd je je openstaande facturen nauwlettend in de gaten met behulp van geautomatiseerde processen. Hierdoor heb je voldoende tijd en ruimte om je te concentreren op klanten die een meer persoonlijke aanpak vereisen. Op die manier kun je voor al je klanten de juiste oplossing vinden. En met onze dispuutmanagement-module ben je altijd goed voorbereid om klachten op te volgen, waardoor niets een snellere betaling in de weg staat.

+30% sneller betaald

Je facturen 30% sneller betaald door strakke opvolging van facturen en verschillende betaalmethoden.

+20% klanttevredenheid

De vriendelijke en duidelijke communicatie maakt niet alleen jezelf, maar ook jouw debiteuren blij.

-80% werk en tijd

Slimme automatisering van administratieve taken bespaart je tot 80% van je tijd.

Meer grip en controle

Met Notify, dé cloud-oplossing voor debiteurenbeheer, automatiseer je jouw processen en bieden wij je alle tools die jij als finance professional nodig hebt om jouw credit credit management efficiënt, effectief en veilig uit te voeren. Deel data realtime, manage risico’s en verlaag jouw DSO tot 20%. En dat allemaal mét aandacht voor persoonlijk contact.

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Notify geeft je dagelijks, via de uitgebreide agenda, een realtime en duidelijk overzicht van de acties die je kunt oppakken. Of dat nu gaat om inzicht in binnengekomen betalingen, te versturen herinneringen voor openstaande facturen, of het afhandelen van een klacht. We regelen het voor je. En dat niet alleen: de management- en rapportages in Notify zorgen ervoor dat jij volledig inzicht hebt in alle prestaties van je organisatie. Dat helpt je de juiste mensen binnen jouw organisatie op de hoogte te houden en te betrekken bij in het credit management proces.

Meer betaalgemak

Met Notify zorg je voor extra betaalmogelijkheden voor jouw debiteuren. Voeg online betalingsmethodes toe en bied jouw debiteuren de mogelijkheid om gespreid te betalen bij betalingsproblemen. Zo zorg je voor nog meer optimalisatie in het betaalgedrag.

Communiceer in jouw huisstijl

Met Notify stuur je geen standaard betalingsherinneringen. Alles is er op gericht om duidelijke, vriendelijke berichten te sturen en helemaal in jouw huisstijl. Dit zorgt voor herkenning en meer begrip bij je debiteuren. Tijdens de onboarding

Eerst even contact en weten wat voor jou werkt?

Vraag het Sam!

Over ons

We zijn op een missie

Achter Notify staat een enthousiast team van vakmensen: Finster. Finster heeft de drive om organisaties financieel gezond te houden, met respect voor mensen. We maken creditmanagement bij organisaties in Nederland slimmer, effectiever én menselijker. Dat doen we door het debiteurenproces, waar het kan, slim te automatiseren en op andere momenten juist veel persoonlijker te maken. Flow noemen we dat. Met onze innovaties zorgen we er iedere dag voor dat je organisatie financieel gezond blijft.

Zo richtten we in 2019 Notify op, met één doel: software om facturen sneller betaald te krijgen en toch op een ontspannen manier met klanten te communiceren. Daarbij horen transparante processen, makkelijker automatiseren en betrouwbare inzichten. Dan heb je tijd over voor klanten die dat echt nodig hebben.