Waarom kiezen voor Notify

Waarom Notify

In de wervelende wereld van ondernemen is een effectief debiteurenbeheer van onschatbare waarde. Je hebt het nodig, maar het liefst wel snel, efficiënt en vooral zonder al te veel gedoe zijn. Precies daar komt de software van Notify in beeld. Geen gedoe, alleen maar sterke functionaliteiten die jouw debiteurenbeheer naar een hoger niveau tillen. Samen duiken we in waarom Notify gewoon de beste keuze is voor jouw onderneming.

 

De meest gebruiksvriendelijke software

Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is. Daarom hebben we ons toegewijd aan het ontwikkelen van de gebruiksvriendelijkste debiteurenbeheer software op de markt. Nooit meer verdwalen in complexe interfaces of tijd verspillen aan het begrijpen van ingewikkelde functies. Met Notify is het beheren van je debiteuren werkelijk een ‘piece of cake’.

Notify is zo opgebouwd dat zelfs degenen zonder technische achtergrond snel aan de slag kunnen. Onze software is ontworpen met de gebruiker in gedachten, waardoor je meer tijd overhoudt om je te richten op wat echt belangrijk is: de groei van je bedrijf.

+30% sneller betaald

Je facturen 30% sneller betaald door strakke opvolging van facturen en verschillende betaalmethoden.

+20% klanttevredenheid

De vriendelijke en duidelijke communicatie maakt niet alleen jezelf, maar ook jouw debiteuren blij.

-80% werk en tijd

Slimme automatisering van administratieve taken bespaart je tot 80% van je tijd.

Persoonlijke support

Bij Notify geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht. Onze support-team staat altijd voor je klaar, of je nu een eenvoudige vraag hebt of geconfronteerd wordt met een complex probleem. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en daarom bieden we ondersteuning op maat. Geen standaardantwoorden, maar echte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

Onze persoonlijke support gaat dus verder dan alleen technische hulp. We zijn er ook om je te adviseren en te begeleiden bij het optimaliseren van je debiteurenbeheer. Jouw succes is ons succes, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat je het maximale uit onze software haalt.

Voor ieder bedrijf het juiste pakket

Of je nu een start-up bent die net begint te groeien of een gevestigde onderneming met een meer complex debiteurenbeheer, Notify heeft het juiste debiteurenbeheerpakket voor jou. We begrijpen dat de behoeften van bedrijven sterk kunnen variëren, en daarom bieden we flexibele oplossingen die kunnen worden aangepast aan de specifieke eisen van jouw onderneming.

Onze verschillende pakketten stellen je in staat om te kiezen wat het beste past bij de omvang en de complexiteit van je bedrijf. Geen onnodige functies, geen verborgen kosten. Alleen de tools die je nodig hebt om je debiteuren effectief te beheren en je cashflow te optimaliseren.

500+ klanten gingen jou al voor

Facturen gemiddeld 30% sneller betaald

Een van de meest tastbare voordelen  van Notify is het aanzienlijke versnellen van je factuuropvolging. Uit gegevens blijkt dat bedrijven die gebruikmaken van onze software hun facturen gemiddeld 30% sneller betaald krijgen.

Wat betekent dit voor jou? Een cashflow die als een speer gaat! Hoe? Met onze software herinner je klanten tijdig, automatisch, consequent en zonder gedoe, waardoor je facturen sneller worden betaald. En nog een mooie winst: geen vertragingen meer die je bedrijfsvoering onnodig in de weg zitten.

Over ons

Onze visie en missie

Bij Notify werkt een enthousiast team van professionals. We willen debiteurenbeheer in Nederland niet alleen slimmer en effectiever maken, maar ook een stuk menselijker. Met onze slimme automatisering, die we liefkozend ‘Flow’ noemen, en een persoonlijke touch willen we jouw debiteurenproces een flinke upgrade geven. Elke dag werken we aan innovaties die ervoor zorgen dat jouw organisatie financieel in topvorm blijft.

We hebben één simpel doel: jouw factuuropvolging een stuk makkelijker maken. We willen dat je minder tijd kwijt bent aan debiteurenbeheer, sneller je facturen betaald krijgt en dat je volledige controle hebt over je administratie. We gaan voor transparante processen, willen automatiseren zo simpel maken en we bieden betrouwbare inzichten waar je echt iets aan hebt. Zo hou jij meer tijd over voor de klanten die het écht nodig hebben.

Eerst even contact en weten wat voor jou werkt?

Vraag het Sam!