Dashboard

Jouw persoonlijke dashboard

Overal waar je bent heb je beschikking over je eigen online dashboard, geheel in jouw huisstijl en jouw persoonlijke instellingen. Hier kun je jouw uit te voeren acties bekijken, historie terugzien, maar bijvoorbeeld ook vragen van jouw debiteuren beantwoorden. Hoe makkelijk is dat?

Snellere betaling in minder tijd

Alle functionaliteiten die we ontwikkelen, hebben één doel: jouw debiteurenbeheer efficiënter maken. Wij zorgen dat jouw facturen sneller betaald worden en dat jij op een ontspannen manier met je debiteuren kunt communiceren. Snellere betalingen, meer overzicht en ruimte voor de menselijke maat en persoonlijk contact.

Een totaaloplossing voor jouw debiteurenbeheer

Notify automatiseert jouw debiteurenbeheer waar het kan en voegt persoonlijke communicatie toe waar het nodig is. Met onze ijzersterke debiteurenbeheer software zorg je dat klanten op een vriendelijke manier en automatisch worden herinnert en heb jij tijd voor andere belangrijke zaken.

Automatisch en gestructureerd, zodat jij alleen nog maar hoeft te controleren. Kom je er even niet uit? Dan staan we voor je klaar met onze super persoonlijke support.

Liever eerst contact om te weten wat voor jou werkt?

Vraag het Sam!

Over ons

We zijn op een missie

Achter Notify staat een enthousiast team van vakmensen: Finster. Finster heeft de drive om organisaties financieel gezond te houden, met respect voor mensen. We maken creditmanagement bij organisaties in Nederland slimmer, effectiever én menselijker. Dat doen we door het debiteurenproces, waar het kan, slim te automatiseren en op andere momenten juist veel persoonlijker te maken. Flow noemen we dat. Met onze innovaties zorgen we er iedere dag voor dat je organisatie financieel gezond blijft.

Zo richtten we in 2019 Notify op, met één doel: software om facturen sneller betaald te krijgen en toch op een ontspannen manier met klanten te communiceren. Daarbij horen transparante processen, makkelijker automatiseren en betrouwbare inzichten. Dan heb je tijd over voor klanten die dat echt nodig hebben.