Klantverhalen

Van handmatig naar gestroomlijnd voor Dare IT

“Binnen onze organisatie was debiteurenbeheer een complexe aangelegenheid. Handmatige processen maakten het vaak tijdrovend en moeilijk om op tijd en effectief openstaande facturen te volgen. Er was een duidelijke behoefte aan een gestroomlijnde aanpak om debiteurenbeheer te verbeteren en tegelijkertijd onze focus op groei te behouden”, begint Erik van der Steen, mede-eigenaar van Dare IT.

De oplossing binnen handbereik

“De oplossing kwam met Notify, waar we tevens IT leverancier van zijn. Het was duidelijk dat we een geautomatiseerde aanpak nodig hadden en de mogelijkheden die Notify bood, pasten perfect bij onze behoeften. We waren onder de indruk van hoe intuïtief het platform was en hoe het ons in staat stelde om ons debiteurenbeheer naar een hoger niveau te tillen”, gaat Erik verder.

Vlotte implementatie voor directe voordelen

De implementatie van de Notify software verliep soepel en zonder problemen. Dit was mede te danken aan de duidelijke documentatie en de ondersteuning van het team achter Notify. We waren snel in staat om de voordelen van het systeem te ervaren. Het werd gemakkelijker om openstaande facturen bij te houden en actie te ondernemen wanneer dat nodig was.

Samenwerking: een cruciaal element

“Een van de dingen die ons is bijgebleven, is de samenwerking met het team achter Notify. Ze stonden altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en ons te begeleiden bij eventuele uitdagingen. Deze open communicatie en bereidheid om samen te werken, maakte het verschil en zorgde ervoor dat we het maximale uit de software konden halen.”

Het geautomatiseerde proces heeft ons bevrijd van veel handmatig werk.

Aanzienlijke tijdsbesparingen en voordelen

“Een van de meest tastbare voordelen die we hebben ervaren, is de aanzienlijke tijdsbesparing die het gebruik van Notify met zich heeft meegebracht. Het geautomatiseerde proces heeft ons bevrijd van veel handmatig werk en heeft ons team in staat gesteld om meer strategisch en proactief te handelen. Dit zorgde voor verbeterde cashflow en een effectievere aanpak van debiteurenbeheer”, sluit Erik enthousiast af.

Dare IT

Ook met Notify aan de slag?

Neem contact op met Sam!

Over ons

We zijn op een missie

Achter Notify staat een enthousiast team van vakmensen: Finster. Finster heeft de drive om organisaties financieel gezond te houden, met respect voor mensen. We maken creditmanagement bij organisaties in Nederland slimmer, effectiever én menselijker. Dat doen we door het debiteurenproces, waar het kan, slim te automatiseren en op andere momenten juist veel persoonlijker te maken. Flow noemen we dat. Met onze innovaties zorgen we er iedere dag voor dat je organisatie financieel gezond blijft.

Zo richtten we in 2019 Notify op, met één doel: software om facturen sneller betaald te krijgen en toch op een ontspannen manier met klanten te communiceren. Daarbij horen transparante processen, makkelijker automatiseren en betrouwbare inzichten. Dan heb je tijd over voor klanten die dat echt nodig hebben.