Dispuutmanagement

Effectief dispuutmanagement: hoe pak je het aan?

Met de dispuutmanagement-module in Notify registreer en monitor je alle binnenkomende klachten. je voorkomt daarmee dat klachten versnipperd raken en dat je van elkaar niet weet wie wat wanneer oppakt. Als je als bedrijf klachten niet eerst oplost, stapelen de openstaande facturen zich steeds verder op en dat is nou precies wat je niet wilt, toch?

Opvolging van je disputen

De dispuutmanagement-module ondersteunt je bij de juiste opvolging van klachten, zodat niets een snelle en volledige betaling in de weg staat. Dat eindigt niet bij het aanmaken van een dispuut. Het opvolgen en monitoren is minstens zo belangrijk. Wat voor dispuut is het, bij welke afdeling of collega loopt het aangemaakte dispuut en hoelang loopt het dispuut al?

Altijd alle informatie bij de hand

Notify checkt automatisch of het dispuut tijdig wordt opgelost. Is dat niet zo dan verschijnt het dispuut automatisch op de agenda, zodat je de betreffende afdeling of collega een reminder kunt sturen. Goed om te weten: een vlotte afhandeling van disputen zorgt voor een hogere klanttevredenheid en daar helpt Notify je graag bij.

Uitgebreide dispuutrapportage

Om te bepalen welke strategie voor jou het beste past wil je natuurlijk inzicht in soorten dispuut, betrokken collega’s of afdelingen en natuurlijk de doorlooptijd van het dispuut. Notify geeft je alle inzichten via het uitgebreide dashboard, waar je de uitgebreide dispuutrapportage kunt terugvinden.

Liever eerst contact om te weten wat voor jou werkt?

Vraag het Sam!

Over ons

We zijn op een missie

Achter Notify staat een enthousiast team van vakmensen: Finster. Finster heeft de drive om organisaties financieel gezond te houden, met respect voor mensen. We maken creditmanagement bij organisaties in Nederland slimmer, effectiever én menselijker. Dat doen we door het debiteurenproces, waar het kan, slim te automatiseren en op andere momenten juist veel persoonlijker te maken. Flow noemen we dat. Met onze innovaties zorgen we er iedere dag voor dat je organisatie financieel gezond blijft.

Zo richtten we in 2019 Notify op, met één doel: software om facturen sneller betaald te krijgen en toch op een ontspannen manier met klanten te communiceren. Daarbij horen transparante processen, makkelijker automatiseren en betrouwbare inzichten. Dan heb je tijd over voor klanten die dat echt nodig hebben.