Belangrijk

Wat is creditmanagement?

Creditmanagement, en dan met name effectief creditmanagement, is zeer belangrijk voor de financiële gezondheid van ieder bedrijf. Creditmanagement draait onder meer om het bijhouden van wie van jouw klanten er nog moet betalen, de kredietwaardigheid beoordelen van de diverse klanten en het checken of de openstaande facturen nog worden betaald. Al deze zaken hangen samen en vormen zo de basis van een solide financiële administratie. Effectief creditmanagement is zodoende echt goud waard voor bedrijven. Middels secuur creditmanagement kan je namelijk jouw financiële risico’s zien aankomen en onder controle houden, wat ertoe leidt dat je minder geld open hebt staan en sneller betaald zult krijgen.

Wat hierop volgt is een gezondere geldstroom en een betere financiële situatie, waardoor je minder snel externe financiering nodig hebt. Iets dat zeker kan helpen om het creditmanagement in goede banen te leiden, is de creditmanagementsoftware van Notify. Met deze kredietmanagement software kunt u meer dan ooit rekenen op effectief creditmanagement, waardoor je in de toekomst onder meer eenvoudig het kredietrisico kunt beheren en simpel kredietbeslissingen kunt nemen. Creditbeleid opstellen was nog nooit zo makkelijk als met behulp van Notify, jouw handige kredietmanagement software!

Liever eerst contact om te weten wat voor jou werkt?

Vraag het Sam!

Over ons

Onze visie en missie

Bij Notify werkt een enthousiast team van professionals. We willen debiteurenbeheer in Nederland niet alleen slimmer en effectiever maken, maar ook een stuk menselijker. Met onze slimme automatisering, die we liefkozend ‘Flow’ noemen, en een persoonlijke touch willen we jouw debiteurenproces een flinke upgrade geven. Elke dag werken we aan innovaties die ervoor zorgen dat jouw organisatie financieel in topvorm blijft.

We hebben één simpel doel: jouw factuuropvolging een stuk makkelijker maken. We willen dat je minder tijd kwijt bent aan debiteurenbeheer, sneller je facturen betaald krijgt en dat je volledige controle hebt over je administratie. We gaan voor transparante processen, willen automatiseren zo simpel maken en we bieden betrouwbare inzichten waar je echt iets aan hebt. Zo hou jij meer tijd over voor de klanten die het écht nodig hebben.