Creditmanagement

Wat is creditmanagement?

Creditmanagement, en dan met name effectief creditmanagement, is zeer belangrijk voor de financiële gezondheid van ieder bedrijf. Creditmanagement draait onder meer om het bijhouden van wie van jouw klanten er nog moet betalen, de kredietwaardigheid beoordelen van de diverse klanten en het checken of de openstaande facturen nog worden betaald. Al deze zaken hangen samen en vormen zo de basis van een solide financiële administratie. Effectief creditmanagement is zodoende echt goud waard voor bedrijven. Middels secuur creditmanagement kan je namelijk jouw financiële risico’s zien aankomen en onder controle houden, wat ertoe leidt dat je minder geld open hebt staan en sneller betaald zult krijgen.

Wil je graag jouw kennis bijspijkeren?

Dat begrijpen wij heel goed. Creditmanagement is belangrijk binnen iedere organisatie en kent veel “geheimen”. Om je kennis bij te spijkeren hebben we een interessante whitepaper voor je beschikbaar, waarin we jou 10 tips geven hoe jij jouw creditmanagement zo efficiënt mogelijk in kunt richten.

Jouw resultaat bij goed creditmanagement

Heb je jouw creditmanagement maximaal geoptimaliseerd, dan volgt hierop  een gezondere geldstroom en een betere financiële situatie, waardoor je minder snel externe financiering nodig hebt. Iets dat zeker kan helpen om het creditmanagement in goede banen te leiden, is de creditmanagementsoftware van Notify. Met deze kredietmanagement software kunt u meer dan ooit rekenen op effectief creditmanagement, waardoor je in de toekomst onder meer eenvoudig het kredietrisico kunt beheren en simpel kredietbeslissingen kunt nemen. Creditbeleid opstellen was nog nooit zo makkelijk als met behulp van Notify, jouw handige kredietmanagement software!

Notify creditmanagement software

Maar wat kan je verwachten van creditmanagement van Notify? Met Notify krijg je toegang tot creditmanagement software die al de administratieve rompslomp voor je automatiseert. Het grootste pluspunt? Je bespaart veel tijd en daarnaast is het eenvoudiger om jouw kredietrisico zorgvuldig te beheren. Het is simpel om de cashflow te beheren met creditmanagement en daarnaast brengt het nog meer voordelen met zich mee.

Notify maakt het leven als creditmanager of debiteurenbeheerder dus een stuk makkelijker en je debiteurenbeheer wordt hiermee zeer efficiënt. Meer weten over de voordelen van het gebruik van deze creditmanagementsoftware? Dan kan je gerust even contact opnemen met onze specialisten.

Notify maakt het leven als creditmanager of debiteurenbeheerder dus een stuk makkelijker en je debiteurenbeheer wordt hiermee zeer efficiënt. Meer weten over de voordelen van het gebruik van deze creditmanagementsoftware? Dan kan je gerust even contact opnemen met onze specialisten.

Automatisch herinneringen versturen

Geïntegreerde dispuutmodule

Online betalingen ontvangen

Ontwikkeld door vakspecialisten

Creditbeleid opstellen en kredietwaardigheid beoordelen

Een goed creditbeleid opstellen is een must om op die manier financiële risico’s te minimaliseren. De creditmanagementsoftware in Notify helpt je bij het maken én volgen van dat beleid en bovendien helpt het om de kredietwaardigheid van jouw klanten te beoordelen. Hierop kunnen vervolgens concrete en slimme beslissingen worden genomen. Hoe dat in z’n werk gaat? Wanneer klanten een slechte kredietwaardigheid hebben, kan het een groot risico worden voor je cashflow. Notify helpt om die risico’s automatisch te herkennen en dus te verminderen. Een goed creditbeleid opstellen is echter minstens zo belangrijk en daarom geven we je hier wat voorbeelden van het herkennen van een zwakke kredietwaardigheid bij klanten en het stappenplan dat daarop volgt.

Betere klantrelaties, snellere betalingen

Overigens doet Notify niet alleen aan intern creditmanagement, maar biedt het tevens een gratis klantportaal in jouw huisstijl. Hiermee kunnen je klanten hun facturen bekijken en met jouw bedrijf communiceren. Dat is goed voor de klantrelaties en zorgt voor snellere betalingen. Daarnaast is het goed om te weten dat wij de trends op het gebied van creditmanagement op de voet volgen en op die manier updates en nieuwe integraties blijven aanbieden, om aan jouw bedrijfsbehoeften te kunnen blijven voldoen. De kosten voor creditmanagementsoftware van Notify? Dat hangt af van de grootte van jouw bedrijf. We kunnen je echter wel beloven dat de softwarekosten niet erg hoog zijn en bovendien worden ze snel terugverdiend door efficiënt creditmanagement.

Vragen over creditmanagementsoftware? Neem gerust contact op!

Heb je nog vragen over hoe creditmanagementsoftware jouw bedrijf kan verbeteren? Schroom dan niet om eens contact met ons op te nemen! Wij begrijpen dat ieder bedrijf unieke uitdagingen heeft en we willen dan ook graag samen ontdekken hoe Notify jouw creditmanagement zo voordelig mogelijk kan optimaliseren.

Over ons

Onze visie en missie

Bij Notify werkt een enthousiast team van professionals. We willen debiteurenbeheer in Nederland niet alleen slimmer en effectiever maken, maar ook een stuk menselijker. Met onze slimme automatisering, die we liefkozend ‘Flow’ noemen, en een persoonlijke touch willen we jouw debiteurenproces een flinke upgrade geven. Elke dag werken we aan innovaties die ervoor zorgen dat jouw organisatie financieel in topvorm blijft.

We hebben één simpel doel: jouw factuuropvolging een stuk makkelijker maken. We willen dat je minder tijd kwijt bent aan debiteurenbeheer, sneller je facturen betaald krijgt en dat je volledige controle hebt over je administratie. We gaan voor transparante processen, willen automatiseren zo simpel maken en we bieden betrouwbare inzichten waar je echt iets aan hebt. Zo hou jij meer tijd over voor de klanten die het écht nodig hebben.