Geautomatiseerde opvolging

Breng structuur in je herinnerproces

Met Notify worden debiteuren structureel herinnerd aan openstaande facturen. Voor een goed betalingsgedrag van jouw debiteuren is consistentie hierin erg belangrijk. Jij bepaalt het proces, de doorlooptijd en de manier waarop je een klant herinnert aan de openstaande factuur en Notify doet vervolgens het werk waar jij al de hele week tegenaan hikt.

Automatische opvolging van je facturen

Wordt je factuur niet betaald? dan start Notify automatisch een herinneringsproces waarbij jij altijd de volledige controle hebt. Dankzij onze debiteurenbeheer software automatiseer je administratieve taken taken en volg je openstaande facturen op via automatische flows. Dat geeft jou direct ruimte en tijd om je te focussen op klanten die een meer persoonlijke benadering vragen, zodat je ook voor hen een passende oplossing en flow kunt vinden. Goed debiteurenbeheer zorgt voor een betere cashflow en dus een gezonde organisatie.

Altijd alle informatie bij de hand

Overzicht zorgt voor rust. Wij zorgen er voor dat jij altijd inzicht hebt in alle acties die Notify uitvoert. Wordt die ene debiteur verzocht de factuur te betalen? Dan weet jij het van tevoren. Je volgt de gehele flow en alle historie via je eigen dashboard. Per debiteur of per factuur. Wil je ingrijpen of even pauzeren? Met één klik is het geregeld. Je houdt de volledige controle over het hele debiteurenproces.

Volg de flow

De perfecte flow stellen wij vooraf samen met jou in. Hoe communiceer je met je klanten? En wat gaat er gebeuren om jouw factuur betaald te krijgen? Deze flows kun je tot in detail volgen. En weet je, door de perfecte flow toe te passen bieden we je niet alleen inzicht, maar weet jij ook welke communicatie het beste past en welke mogelijke risico’s je loopt.

Liever eerst contact om te weten wat voor jou werkt?

Vraag het Sam!

Over ons

Onze visie en missie

Bij Notify werkt een enthousiast team van professionals. We willen debiteurenbeheer in Nederland niet alleen slimmer en effectiever maken, maar ook een stuk menselijker. Met onze slimme automatisering, die we liefkozend ‘Flow’ noemen, en een persoonlijke touch willen we jouw debiteurenproces een flinke upgrade geven. Elke dag werken we aan innovaties die ervoor zorgen dat jouw organisatie financieel in topvorm blijft.

We hebben één simpel doel: jouw factuuropvolging een stuk makkelijker maken. We willen dat je minder tijd kwijt bent aan debiteurenbeheer, sneller je facturen betaald krijgt en dat je volledige controle hebt over je administratie. We gaan voor transparante processen, willen automatiseren zo simpel maken en we bieden betrouwbare inzichten waar je echt iets aan hebt. Zo hou jij meer tijd over voor de klanten die het écht nodig hebben.