Geautomatiseerde opvolging

Breng structuur in je herinnerproces

Met Notify worden debiteuren structureel herinnerd aan openstaande facturen. Voor een goed betalingsgedrag van jouw debiteuren is consistentie hierin erg belangrijk. Jij bepaalt het proces, de doorlooptijd en de manier waarop je een klant herinnert aan de openstaande factuur en Notify doet vervolgens het werk waar jij al de hele week tegenaan hikt.

Automatische opvolging van je facturen

Wordt je factuur niet betaald? dan start Notify automatisch een herinneringsproces waarbij jij altijd de volledige controle hebt. Dankzij onze debiteurenbeheer software automatiseer je administratieve taken taken en volg je openstaande facturen op via automatische flows. Dat geeft jou direct ruimte en tijd om je te focussen op klanten die een meer persoonlijke benadering vragen, zodat je ook voor hen een passende oplossing en flow kunt vinden. Goed debiteurenbeheer zorgt voor een betere cashflow en dus een gezonde organisatie.

Altijd alle informatie bij de hand

Overzicht zorgt voor rust. Wij zorgen er voor dat jij altijd inzicht hebt in alle acties die Notify uitvoert. Wordt die ene debiteur verzocht de factuur te betalen? Dan weet jij het van tevoren. Je volgt de gehele flow en alle historie via je eigen dashboard. Per debiteur of per factuur. Wil je ingrijpen of even pauzeren? Met één klik is het geregeld. Je houdt de volledige controle over het hele debiteurenproces.

Volg de flow

De perfecte flow stellen wij vooraf samen met jou in. Hoe communiceer je met je klanten? En wat gaat er gebeuren om jouw factuur betaald te krijgen? Deze flows kun je tot in detail volgen. En weet je, door de perfecte flow toe te passen bieden we je niet alleen inzicht, maar weet jij ook welke communicatie het beste past en welke mogelijke risico’s je loopt.

Liever eerst contact om te weten wat voor jou werkt?

Vraag het Sam!

Over ons

We zijn op een missie

Achter Notify staat een enthousiast team van vakmensen: Finster. Finster heeft de drive om organisaties financieel gezond te houden, met respect voor mensen. We maken creditmanagement bij organisaties in Nederland slimmer, effectiever én menselijker. Dat doen we door het debiteurenproces, waar het kan, slim te automatiseren en op andere momenten juist veel persoonlijker te maken. Flow noemen we dat. Met onze innovaties zorgen we er iedere dag voor dat je organisatie financieel gezond blijft.

Zo richtten we in 2019 Notify op, met één doel: software om facturen sneller betaald te krijgen en toch op een ontspannen manier met klanten te communiceren. Daarbij horen transparante processen, makkelijker automatiseren en betrouwbare inzichten. Dan heb je tijd over voor klanten die dat echt nodig hebben.