Huisstijl

Notify als onderdeel van jouw organisatie

De debiteurenbeheer software van Notify is compleet, maar is geen ‘one size fits all’ oplossing. Wij richten alles in naar jouw wensen, want elk bedrijf is anders. We zorgen dus dat alles in jouw huisstijl en look and feel is ingesteld, zodat dit een verlengstuk is van jouw bedrijf. Wij ontwikkelen onze software zelf, dus wie kan dit beter voor jou inrichten dan een specialist debiteurenbeheer van Notify?

Debiteurenbeheer op maat

Wij zorgen dat Notify functioneert als verlengstuk van jouw organisatie. Wij richten het proces zo in dat jouw klanten dit ook zo ervaren. Daarbij nemen we ook gelijk de huisstijl van jouw organisatie mee. Je online klantenportaal en alle reminders die wij voor jou versturen voorzien we van jouw logo en kleurenstelling. Hiermee verhogen we de herkenbaarheid bij jouw klanten, waardoor facturen sneller worden betaald.

Persoonlijke support specialist

Zodra we klaar zijn met de koppeling en inrichting van jouw administratie gaan wij door met de implementatie. Vanaf het eerste moment is er bij jouw aansluiting een support specialist betrokken. We maken jou wegwijs in onze software en we zorgen dat de werkwijze helemaal bij jouw bedrijf past.

Slim debiteurenbeheer

Wij willen graag het meest innovatieve debiteurenbeheer platform van Nederland zijn. Dat is hard werken, maar ook heel mooi. Onze uitdaging is om het debiteurenbeheer van organisaties in Nederland efficiënter, effectiever én persoonlijker te maken. We denken dat debiteurenbeheer beter en prettiger kan. Dat doen we door het debiteurenproces waar mogelijk te automatiseren, en waar het nodig is juist veel persoonlijker te maken. Met onze unieke aanpak bewijzen we iedere dag dat facturen betaald krijgen gemakkelijker, effectiever en sneller kan.

Liever eerst contact om te weten wat voor jou werkt?

Vraag het Sam!

Over ons

We zijn op een missie

Achter Notify staat een enthousiast team van vakmensen: Finster. Finster heeft de drive om organisaties financieel gezond te houden, met respect voor mensen. We maken creditmanagement bij organisaties in Nederland slimmer, effectiever én menselijker. Dat doen we door het debiteurenproces, waar het kan, slim te automatiseren en op andere momenten juist veel persoonlijker te maken. Flow noemen we dat. Met onze innovaties zorgen we er iedere dag voor dat je organisatie financieel gezond blijft.

Zo richtten we in 2019 Notify op, met één doel: software om facturen sneller betaald te krijgen en toch op een ontspannen manier met klanten te communiceren. Daarbij horen transparante processen, makkelijker automatiseren en betrouwbare inzichten. Dan heb je tijd over voor klanten die dat echt nodig hebben.