Huisstijl

Notify als onderdeel van jouw organisatie

De debiteurenbeheer software van Notify is compleet, maar is geen ‘one size fits all’ oplossing. Wij richten alles in naar jouw wensen, want elk bedrijf is anders. We zorgen dus dat alles in jouw huisstijl en look and feel is ingesteld, zodat dit een verlengstuk is van jouw bedrijf. Wij ontwikkelen onze software zelf, dus wie kan dit beter voor jou inrichten dan een specialist debiteurenbeheer van Notify?

Debiteurenbeheer op maat

Wij zorgen dat Notify functioneert als verlengstuk van jouw organisatie. Wij richten het proces zo in dat jouw klanten dit ook zo ervaren. Daarbij nemen we ook gelijk de huisstijl van jouw organisatie mee. Je online klantenportaal en alle reminders die wij voor jou versturen voorzien we van jouw logo en kleurenstelling. Hiermee verhogen we de herkenbaarheid bij jouw klanten, waardoor facturen sneller worden betaald.

Persoonlijke support specialist

Zodra we klaar zijn met de koppeling en inrichting van jouw administratie gaan wij door met de implementatie. Vanaf het eerste moment is er bij jouw aansluiting een support specialist betrokken. We maken jou wegwijs in onze software en we zorgen dat de werkwijze helemaal bij jouw bedrijf past.

Slim debiteurenbeheer

Wij willen graag het meest innovatieve debiteurenbeheer platform van Nederland zijn. Dat is hard werken, maar ook heel mooi. Onze uitdaging is om het debiteurenbeheer van organisaties in Nederland efficiënter, effectiever én persoonlijker te maken. We denken dat debiteurenbeheer beter en prettiger kan. Dat doen we door het debiteurenproces waar mogelijk te automatiseren, en waar het nodig is juist veel persoonlijker te maken. Met onze unieke aanpak bewijzen we iedere dag dat facturen betaald krijgen gemakkelijker, effectiever en sneller kan.

Liever eerst contact om te weten wat voor jou werkt?

Vraag het Sam!

Over ons

Onze visie en missie

Bij Notify werkt een enthousiast team van professionals. We willen debiteurenbeheer in Nederland niet alleen slimmer en effectiever maken, maar ook een stuk menselijker. Met onze slimme automatisering, die we liefkozend ‘Flow’ noemen, en een persoonlijke touch willen we jouw debiteurenproces een flinke upgrade geven. Elke dag werken we aan innovaties die ervoor zorgen dat jouw organisatie financieel in topvorm blijft.

We hebben één simpel doel: jouw factuuropvolging een stuk makkelijker maken. We willen dat je minder tijd kwijt bent aan debiteurenbeheer, sneller je facturen betaald krijgt en dat je volledige controle hebt over je administratie. We gaan voor transparante processen, willen automatiseren zo simpel maken en we bieden betrouwbare inzichten waar je echt iets aan hebt. Zo hou jij meer tijd over voor de klanten die het écht nodig hebben.