Agenda en historie

Altijd grip op je agenda en uitgevoerde acties

Overzicht zorgt voor rust. Wij zorgen er voor dat jij inzicht hebt in de acties die Notify uitvoert. Staan een klant klaar voor herinnering? Dan weet jij het van tevoren. Wil je ingrijpen of even pauzeren? Met één klik is het geregeld.

Overzicht en structuur

Goed overzicht is super belangrijk. In het Notify dashboard zie jij in één oogopslag welke acties staan ingepland, welke betaalverzoeken zijn verstuurd en over welke facturen vragen zijn gesteld. De aandachtspunten pik je er eenvoudig uit, zodat je snel kunt reageren bij urgente zaken. Wij zorgen er voor dat jij altijd inzicht hebt in alle acties die wij voor je uitvoeren of wat wij nog voor je gaan doen.

Persoonlijke agenda

Alle debiteuren die automatisch een betaalverzoek krijgen vind je terug in de agenda. We sturen je altijd nog een notificatie, zodat je de acties nog even kunt checken. Een factuur pauzeren zodat die niet mee gaat met de flow? Je doet het met één klik. Belacties verzamelen we voor je en je draagt hier eenvoudig facturen over aan je incassobureau.

Notities maken en opvolgen

Als je een klant hebt gesproken, dan wil je dat natuurlijk kunnen vastleggen. Notify bied jou de mogelijkheid zowel op factuur als debiteurniveau notities te maken, die voor alle gebruikers zichtbaar zijn. Zo heb je niet alleen een gestructureerde vastlegging van gemaakte afspraken, maar is ook voor iedereen duidelijk wat er besproken is.

Liever eerst contact om te weten wat voor jou werkt?

Vraag het Sam!

Over ons

We zijn op een missie

Achter Notify staat een enthousiast team van vakmensen: Finster. Finster heeft de drive om organisaties financieel gezond te houden, met respect voor mensen. We maken creditmanagement bij organisaties in Nederland slimmer, effectiever én menselijker. Dat doen we door het debiteurenproces, waar het kan, slim te automatiseren en op andere momenten juist veel persoonlijker te maken. Flow noemen we dat. Met onze innovaties zorgen we er iedere dag voor dat je organisatie financieel gezond blijft.

Zo richtten we in 2019 Notify op, met één doel: software om facturen sneller betaald te krijgen en toch op een ontspannen manier met klanten te communiceren. Daarbij horen transparante processen, makkelijker automatiseren en betrouwbare inzichten. Dan heb je tijd over voor klanten die dat echt nodig hebben.