Ondersteuning

Altijd bereikbaar,
altijd een antwoord.

We zijn specialisten. En zoals bijna alle specialisten hebben we een sterke neiging om dingen perfect te willen doen. Daar profiteer jij dus weer van! Maar we hebben ook gewoon de ambitie om samen met ons ervaren team het beste te doen. Efficiënt creditmanagement is onze uitdaging, maar dan wel op een leuke, menselijke manier.

Daarom bouwen we samen met onze partners continu aan het verbeteren van onze producten en diensten. Zij ondersteunen ons bijvoorbeeld bij het koppelen met jouw boekhoudpakket, betaaloplossingen en printprocessen. En heb je zelf nog ideeën over hoe het beter kan? Laat van je horen.

Maar wat er ook gebeurt; we zijn er voor je. Vragen? Problemen? We zorgen ervoor dat jij weer verder kunt en die flow in je creditmanagement houdt.

Liever eerst contact om te weten wat voor jou werkt?

Vraag het Sam!

IJzersterke support

We zijn een zelfstandig, Nederlands bedrijf. Dus korte lijnen, snel contact en heldere communicatie.

Inzicht in klantgedrag

Onze software maakt het betaalgedrag van jouw klanten inzichtelijk. Hierdoor kun je vooruitdenken en op tijd keuzes maken.

Jouw ideeën zijn welkom

Door nauw samen te werken met onze klanten bedenken we constant nieuwe en waardevolle functionaliteiten om het credit management proces te verbeteren.

Ondersteuning binnen het platform

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting.

  • Ondersteuning binnen platform
  • Ondersteuning binnen platform
  • Ondersteuning binnen platform

Faq’s

Vragen die we regelmatig van onze klanten horen

Zoek je een snel antwoord? Check deze faq’s. Heb je toch een andere vraag, dan bel of mail je gewoon even.

Zeker. We hebben automatische koppelingen met heel veel pakketten, zoals Exact, Twinfield en Moneybird. Dus je kunt direct starten met het optimaliseren van je debiteurenbeheer. Zeker weten of jouw systeem ook koppelt? Vraag het ons gewoon.

Jazeker. Het is de basis van onze tool. Notify automatiseert het proces van openstaande facturen voor een groot deel. Met herinneringen en aanmaningen worden openstaande betalingen automatisch opgevolgd. Bovendien kun je betalingsregelingen vastleggen en de voortgang ervan volgen.

Creditmanagement gaat om een effectieve cashflow en financiële stabiliteit. Rekeningen die niet betaald worden, hebben daar een negatieve invloed op. Notify helpt je een goede flow in je creditmanagement te houden.

Notify automatiseert en stroomlijnt diverse taken en processen, zoals herinneringen en aanmaningen. Dat scheelt je tijd en geld. En je hebt ruimte over om de meer uitdagende klanten te bedienen.

Notify doet geautomatiseerde kredietchecks. Het geeft je informatie over het betalingsgedrag van je klanten, analyseert financiële gegevens en biedt overzichtelijke rapporten.

Met taakbeheer en herinneringen houdt Notify je bij de les. Stel belangrijke taken in om ervoor te zorgen dat je geen belangrijke stappen overgeslaat.

Ja. Notify geeft je overzicht en inzicht. Bijvoorbeeld met rapporten over kredietwaardigheid, openstaande facturen, betalingsprestaties en andere relevante statistieken. Dat helpt je om je strategie te verbeteren.

We nemen gegevensbeveiliging heel erg serieus. Met versleuteling, gebruikersautorisatie, back-upprocedures en privacyregelgeving zorgen we voor een veilige omgeving die voldoet aan alle eisen.

Doe je zaken met klanten in verschillende landen? Dan wil je ze natuurlijk in de juiste taal aanspreken. Notify heeft verschillende taalinstellingen om je daarbij te helpen.

 

Notify barst van de features. Het is echt een compleet pakket wat helpt een lekkere flow in je creditmanagement te krijgen. Bekijk hier alle features.

Heb je nog vragen?

Vraag het Sam!