Features

Compleet pakket
voor een goede flow

Met Notify krijg je een goede flow in je betalingsverkeer en creditmanagement. Onze software geeft je namelijk echt een compleet pakket in handen. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om je organisatie lekker te laten draaien, zodat je tijd over hebt voor die persoonlijke aanpak. Wat krijg je dan allemaal? We zetten de belangrijkste features even voor je op een rij.

Wil je graag een demo bij jou op kantoor? Dat kan!

Dit biedt Notify

Huisstijl

Notify wordt echt onderdeel van je organisatie. Dus richten we alles in volgens je wensen én geven we het geheel jouw huisstijl mee.

Lees meer

Dispuutmanagement

We zorgen voor overzicht in alle binnenkomende klachten en wie van jouw organisatie ze oppakt. Weet je zeker dat alles wordt afgehandeld.

Lees meer

Geïntegreerde mailbox

Door je inbox te koppelen met alle programma’s mis je geen mail en loopt de communicatie met je klanten gesmeerd.

Lees meer

Betaalmethoden

iDeal, Apple Pay, Bancontact; je klanten betalen zoals ze dat het liefst hebben. En jij krijgt alles binnen via je portaal.

Lees meer

Klantenportaal

In hun portaal zien je klanten alle essentiële informatie bij elkaar. Die helderheid zorgt voor beter betaalgedrag.

Lees meer

Agenda en historie

Een overzicht van alle Notify-acties; wel fijn, toch? Weet je precies wat er loopt en wat je zelf nog moet doen.

Lees meer

Dashboard

Overzicht zorgt voor efficiëntie en dat is precies wat je wil. Vanuit het dashboard zie en regel je alles. Let it flow!

Lees meer

Geautomatiseerde opvolging

Automatisering is de basis. En jij bepaalt hoe. Ook de manier waarop facturen worden opgevolgd.

Lees meer

Eerst even contact en weten wat voor jou werkt?

Vraag het Sam!

Over ons

We zijn op een missie

Achter Notify staat een enthousiast team van vakmensen: Finster. Finster heeft de drive om organisaties financieel gezond te houden, met respect voor mensen. We maken creditmanagement bij organisaties in Nederland slimmer, effectiever én menselijker. Dat doen we door het debiteurenproces, waar het kan, slim te automatiseren en op andere momenten juist veel persoonlijker te maken. Flow noemen we dat. Met onze innovaties zorgen we er iedere dag voor dat je organisatie financieel gezond blijft.

Zo richtten we in 2019 Notify op, met één doel: software om facturen sneller betaald te krijgen en toch op een ontspannen manier met klanten te communiceren. Daarbij horen transparante processen, makkelijker automatiseren en betrouwbare inzichten. Dan heb je tijd over voor klanten die dat echt nodig hebben.