Belangrijk

Debiteurenadministratie automatisch regelen

Wie zich met debiteurenbeheer bezighoudt, weet ongetwijfeld dat debiteurenadministratie hier ook een onderdeel van is. Ieder bedrijf die facturen stuurt dient namelijk een debiteurenadministratie bij te houden, of je nou een klein of juist een heel groot bedrijf runt. Bovendien is debiteurenadministratie zeer belangrijk, omdat het een directe invloed heeft op de cashflow van jouw bedrijf. Het moet dus zorgvuldig worden uitgevoerd en wanneer jouw bedrijf dit nog op de ‘traditionele’ manier doet – alles, van herinnering tot aanmaning, wordt in dit geval handmatig gedaan – gaat dit veel tijd en dus geld kosten. Met Notify hebben wij een software ontwikkeld waarmee je jouw debiteurenadministratie automatisch kunt voltrekken en op die manier veel tijd en geld kunt besparen. Meer weten over hoe dit zit? Lees snel verder of neem direct contact met ons op!

Tot wel 80% minder tijd kwijt

Door middel van flows kan de software van Notify jouw debiteurenadministratie automatiseren en het daarmee een stuk eenvoudiger maken. Bovendien gaat het direct een stuk sneller, want ervaring leert dat je door jouw debiteurenadministratie te laten automatiseren tot wel 80% minder tijd kwijt bent. Notify kan zelfstandig en automatisch herinneringen en eventuele aanmaningen naar jouw debiteuren sturen, zonder dat je er zelf omkijken naar hebt.

Zijn er zaken die wel persoonlijke aandacht nodig hebben? Dan sturen we je een notificatie, zodat je weet dat er iets moet gebeuren en die zaak in dat geval zelf op kunt pakken. Bovendien sturen we je iedere dag een update met de kredietwaardigheid van jouw klanten, zodat je goed inzicht hebt in de financiële gezondheid van jouw debiteuren en eventueel kunt zien waar er gevaren of problemen op de loer liggen.

De voordelen van automatische debiteurenadministratie

Naast het feit dat een automatische debiteurenadministratie een hoop tijd en dus geld bespaart, kan je rekenen op veel meer voordelen. Zo leidt het bijvoorbeeld tot wel 30% snellere betalingen en kan je jouw klanten een portaal in je eigen huisstijl aanbieden. Daarnaast wordt de kans op wanbetaling of de noodzaak voor externe financiering drastisch verlaagd en zo zijn er nog een aantal voordelen waar je mee te maken zult krijgen. Wil je deze voordelen van automatische debiteurenadministratie van Notify ook eens ervaren, zonder er geld voor te betalen? Dat is mogelijk met onze gratis demo! Hiermee kan je eens kijken of deze debiteurenadministratie ook bij jou in de smaak valt en of het ook in jouw situatie voordelig uitpakt. Maak gebruik van deze kans en ga voor een gratis en vrijblijvende proefperiode van wel dertig dagen!

Goed om te weten is dat Notify niet het huidige boekhoudpakket vervangt, maar juist een aanvulling biedt. Hierdoor wordt het in gebruik nemen van de nieuwe debiteurenadministratie een fluitje van een cent. De al eerder benoemde flows zorgen ervoor dat het gehele traject na het versturen van de facturen geautomatiseerd wordt. Doordat deze taken structureel uitgevoerd worden, is het ook meteen overzichtelijk. Door met de debiteurenadministratie van Notify te werken is er zicht op de debiteurenstand én krijg je updates over de financiële situatie van een debiteur.

Profiteren van automatische debiteurenadministratie? Neem contact met ons op!

Wil jij ook profiteren van de snelle, eenvoudige én efficiënte debiteurenadministratie van Notify? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we je alles over (de voordelen van) onze software kunnen vertellen. Je zult er vervolgens snel achter komen dat je met behulp van deze software enorm veel tijd en geld bespaart, terwijl facturen sneller betaald zullen worden. Ook wanneer je gebruik wilt maken van onze gratis dertig dagen demo kan je uiteraard even contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen je graag op weg naar eenvoud én resultaat!

Liever eerst contact om te weten wat voor jou werkt?

Vraag het Sam!

Over ons

Onze visie en missie

Bij Notify werkt een enthousiast team van professionals. We willen debiteurenbeheer in Nederland niet alleen slimmer en effectiever maken, maar ook een stuk menselijker. Met onze slimme automatisering, die we liefkozend ‘Flow’ noemen, en een persoonlijke touch willen we jouw debiteurenproces een flinke upgrade geven. Elke dag werken we aan innovaties die ervoor zorgen dat jouw organisatie financieel in topvorm blijft.

We hebben één simpel doel: jouw factuuropvolging een stuk makkelijker maken. We willen dat je minder tijd kwijt bent aan debiteurenbeheer, sneller je facturen betaald krijgt en dat je volledige controle hebt over je administratie. We gaan voor transparante processen, willen automatiseren zo simpel maken en we bieden betrouwbare inzichten waar je echt iets aan hebt. Zo hou jij meer tijd over voor de klanten die het écht nodig hebben.