Klantenportaal

Een online portaal voor jouw debiteuren

We helpen niet alleen jou, maar ook je klanten. Met een fijn online klantenportaal kunnen zij alle informatie vinden over hun facturen, betaalinformatie en veel gestelde vragen. We verbeteren de klantervaring en dat zorgt voor beter betaalgedrag wat jouw cashflow natuurlijk ten goede komt.

Gebruiksgemak staat voorop

Het klantenportaal is ontwikkeld om jouw klanten zo goed mogelijk van informatie te voorzien en zo makkelijk mogelijk te laten betalen. In één oogopslag zien zij alle essentiële informatie van hun factuur. Online betalen, vragen stellen of de factuur downloaden? Ze kunnen het zo regelen.

Makkelijke online communicatie

Alles is gericht op makkelijke communicatie met je klanten. Heeft je klant een vraag? Dan stelt hij deze gemakkelijk online. Wordt er een vraag gesteld, dan ontvang jij die direct in je eigen dashboard. Zo houden we alles overzichtelijk.

In jouw huisstijl

Omdat het klantenportaal onderdeel is van jouw organisatie, passen we het helemaal aan naar jouw stijl. Dat wil zeggen: jouw logo, jouw kleuren en veel gestelde vragen rondom jouw factuurproces en bedrijfsvoering.

Liever eerst contact om te weten wat voor jou werkt?

Vraag het Sam!

Over ons

We zijn op een missie

Achter Notify staat een enthousiast team van vakmensen: Finster. Finster heeft de drive om organisaties financieel gezond te houden, met respect voor mensen. We maken creditmanagement bij organisaties in Nederland slimmer, effectiever én menselijker. Dat doen we door het debiteurenproces, waar het kan, slim te automatiseren en op andere momenten juist veel persoonlijker te maken. Flow noemen we dat. Met onze innovaties zorgen we er iedere dag voor dat je organisatie financieel gezond blijft.

Zo richtten we in 2019 Notify op, met één doel: software om facturen sneller betaald te krijgen en toch op een ontspannen manier met klanten te communiceren. Daarbij horen transparante processen, makkelijker automatiseren en betrouwbare inzichten. Dan heb je tijd over voor klanten die dat echt nodig hebben.