Klantverhalen

Meer dan 500 klanten zijn je al voorgegaan

Natuurlijk, we zouden je uitgebreid kunnen vertellen hoe geweldig onze software is, maar we vinden het eigenlijk veel belangrijker om onze klanten hun eigen verhaal te laten delen. Ze zijn tenslotte degenen die dag in dag uit ervaren wat Notify allemaal voor ze betekent. Lees de ervaringen van onze tevreden klanten en laat je inspireren door hun verhalen!

Klantverhalen
"Notify wilde gelijk met ons meedenken en biedt ons een oplossing waardoor wij kunnen blijven groeien zonder dat het debiteurenbeheer eronder lijdt."
Trustoo
Klantverhalen
"De debiteurensoftware van Notify zorgt ervoor dat we veel tijd besparen, doordat het handmatig verwerken van het debiteurenbeheer inmiddels verleden tijd is. Voor ons een schot in de roos!"
Van den Hoorn
Klantverhalen
"De aandacht voor debiteurenbeheer schoot er vroeger weleens bij in. Dat is nu met de software van Notify volledig omgedraaid, we zijn helemaal in control."
Laadkompas
Klantverhalen
"De implementatie van de Notify software verliep soepel en zonder problemen. Mede dankzij de duidelijke ondersteuning."
Dare IT
Klantverhalen
“Het debiteurenbeheer kostte ons veel tijd en door de grote hoeveelheid facturen raakten we het overzicht wel eens kwijt.”
Uitgeverij Media Primair

Liever eerst contact om te weten wat voor jou werkt?

Vraag het Sam!

Over ons

Onze visie en missie

Bij Notify werkt een enthousiast team van professionals. We willen debiteurenbeheer in Nederland niet alleen slimmer en effectiever maken, maar ook een stuk menselijker. Met onze slimme automatisering, die we liefkozend ‘Flow’ noemen, en een persoonlijke touch willen we jouw debiteurenproces een flinke upgrade geven. Elke dag werken we aan innovaties die ervoor zorgen dat jouw organisatie financieel in topvorm blijft.

We hebben één simpel doel: jouw factuuropvolging een stuk makkelijker maken. We willen dat je minder tijd kwijt bent aan debiteurenbeheer, sneller je facturen betaald krijgt en dat je volledige controle hebt over je administratie. We gaan voor transparante processen, willen automatiseren zo simpel maken en we bieden betrouwbare inzichten waar je echt iets aan hebt. Zo hou jij meer tijd over voor de klanten die het écht nodig hebben.