Belangrijk

Een centrale mailbox voor al jouw communicatie

Wil je ervoor zorgen dat je facturen op tijd worden betaald en een goede relatie opbouwen met je klanten? Dan is het super belangrijk om altijd goed met ze te communiceren. Zo blijf je op de hoogte van wat er speelt. Waarom wordt een factuur bijvoorbeeld niet betaald? Is er een probleem of misschien een klacht? Door met ze te praten, kom je er snel achter. Notify integreert jouw mailbox waardoor klanten makkelijk contact met je kunnen opnemen. Zo blijft de communicatie en het betaalproces lekker soepel lopen.

Niet meer hoeven schakelen tussen verschillende applicaties

Wellicht denk je: zo’n geïntegreerde mailbox instellen, dat kan ik toch helemaal niet? Geen probleem, want dat fixen wij natuurlijk voor je. Eén van de grootste voordelen van een geïntegreerde mailbox is dat je niet langer hoeft te werken met verschillende programma’s. Door jouw e-mailbox te koppelen aan de software zijn alle inkomende e-mails direct zichtbaar in de geïntegreerde mailbox in Notify, zonder dat je e-mails hoeft te kopiëren en te plakken. Bovendien is het mogelijk om in deze geïntegreerde mailbox eenvoudig nieuwe mails te versturen, te beantwoorden en toe te wijzen zonder dat het veel gedoe is.

Alle berichten die binnenkomen in de geïntegreerde mailbox worden direct gekoppeld aan de desbetreffende klant en factuur, waardoor je meteen weet waar je mee te maken hebt. De mailbox is dusdanig overzichtelijk dat je in één oogopslag ziet welke berichten er nog behandeld moeten worden en wat er juist al afgehandeld is. Binnengekomen berichten kan je vanuit de geïntegreerde mailbox direct beantwoorden en daarnaast is het mogelijk om berichten toe te wijzen aan een collega. Door middel van slechts één klik op de knop is hij of zij al op de hoogte van alles wat er speelt.

Maak gebruik van het online klantenportaal

Check financiële gegevens als jaarrekeningen en liquiditeit.

Lijkt het niet goed te gaan? Stel in dat geval strengere betalingsvoorwaarden in.

Houd betalingshistorie in de gaten

Wordt er niet op tijd betaalt of niet aan de afspraken gehouden? Stuur dan herinneringen en pas de voorwaarden wat betreft betaling aan.

Check de krediet informatie

Wanneer deze slecht is, is het verstandig om het krediet voor die betreffende klant aan te passen.

Bij iedere mail of brief die wij versturen, zorgen we ervoor dat jouw debiteur direct kan inloggen in het online klantenportaal. Hier kan de klant gebruikmaken van allerlei relevante tools. Denk bij deze tools bijvoorbeeld aan het downloaden van de openstaande facturen, maar ook het direct online betalen van de betreffende facturen. Daarnaast kan de debiteur in deze online klantenportaal berichten versturen. Op die manier kan de klant gemakkelijk reageren op eventuele openstaande facturen, zodat deze (alsnog) betaald wordt of het vervolgens juist duidelijk wordt wat de reden is van het feit dat de factuur nog open staat.

Profiteer van de debiteurenadministratie van Notify

De geïntegreerde mailbox is een onderdeel van de gehele debiteurenbeheer software die Notify ontwikkeld heeft. Door de debiteurenadministratie met behulp van onze software te automatiseren, bespaar je veel tijd én kan je rekenen op een snellere betaling van jouw debiteuren. Zelf hoef je niet meer eindeloos betalingsherinneringen te sturen en alles is terug te vinden in een overzichtelijk geheel. Denk je dat de debiteurenbeheer software van Notify, inclusief de geïntegreerde mailbox, ook iets is wat jouw werk eenvoudiger maakt? Dan kan je simpel en vrijblijvend een gratis demo bij ons aanvragen, waarbij je in dertig dagen tijd eens rustig kunt kijken of dit hulpmiddel ook jouw bedrijf verder helpt.

Beter contact met debiteuren via de geïntegreerde mailbox? Contact ons vandaag nog!

Wil je binnenkort ook beschikken over automatisch debiteurenbeheer met daarbij een geïntegreerde mailbox? Neem gerust eens contact met ons op, zodat we je meer kunnen vertellen over de voordelen en kunnen sparren over de mogelijkheden. Wij zijn zowel telefonisch (055-8080400) als per mail ([email protected]) bereikbaar en helpen je graag verder!

Liever eerst contact om te weten wat voor jou werkt?

Vraag het Sam!

Over ons

Onze visie en missie

Bij Notify werkt een enthousiast team van professionals. We willen debiteurenbeheer in Nederland niet alleen slimmer en effectiever maken, maar ook een stuk menselijker. Met onze slimme automatisering, die we liefkozend ‘Flow’ noemen, en een persoonlijke touch willen we jouw debiteurenproces een flinke upgrade geven. Elke dag werken we aan innovaties die ervoor zorgen dat jouw organisatie financieel in topvorm blijft.

We hebben één simpel doel: jouw factuuropvolging een stuk makkelijker maken. We willen dat je minder tijd kwijt bent aan debiteurenbeheer, sneller je facturen betaald krijgt en dat je volledige controle hebt over je administratie. We gaan voor transparante processen, willen automatiseren zo simpel maken en we bieden betrouwbare inzichten waar je echt iets aan hebt. Zo hou jij meer tijd over voor de klanten die het écht nodig hebben.