Geïntegreerde mailbox

Heldere communicatie met je debiteur

Een goede communicatie met je debiteur is essentieel. Waarom wordt een factuur niet betaald? Is deze aan de aandacht ontsnapt? Is er een klacht? Of heeft de debiteur serieuze betalingsproblemen? Door het gesprek aan te gaan, komt deze informatie sneller aan het licht. Met onze e-mailintegratie zorgen  wij ervoor dat jouw debiteuren makkelijk contact op kunnen nemen, zodat het betaalproces zo optimaal mogelijk blijft doorlopen.

Nooit meer schakelen tussen applicaties

We integreren jouw e-mailbox en een van de belangrijkste voordelen van de e-mailintegratie is dat je niet langer hoeft te werken met verschillende programma’s naast elkaar. Door je e-mailbox te koppelen zijn alle inkomende e-mails direct zichtbaar in Notify, zonder dat je e-mails hoeft te kopiëren en te plakken. Ook kun je eenvoudig nieuwe e-mails versturen, beantwoorden en toewijzen zonder dat dat veel gedoe is.

Overzichtelijke inbox

Alle binnenkomende berichten worden direct gekoppeld aan de desbetreffende klant en factuur. In de overzichtelijke inbox zie je direct welke berichten er nog behandeld moeten worden of wat er al is afgehandeld. Beantwoorden doe je direct vanuit je mailbox. Berichten toewijzen aan je collega? Dat doe je met één klik.

Contact via het klantenportaal

Bij elke e-mail of brief die wij versturen, zorgen we er voor dat jouw debiteur direct kan inloggen in het online klantenportaal. Naast alle relevante tools, zoals het downloaden van de openstaande facturen en direct online betalen kan hij hier ook berichten versturen, waarmee hij gemakkelijk kan reageren op de openstaande facturen.

Liever eerst contact om te weten wat voor jou werkt?

Vraag het Sam!

Over ons

We zijn op een missie

Achter Notify staat een enthousiast team van vakmensen: Finster. Finster heeft de drive om organisaties financieel gezond te houden, met respect voor mensen. We maken creditmanagement bij organisaties in Nederland slimmer, effectiever én menselijker. Dat doen we door het debiteurenproces, waar het kan, slim te automatiseren en op andere momenten juist veel persoonlijker te maken. Flow noemen we dat. Met onze innovaties zorgen we er iedere dag voor dat je organisatie financieel gezond blijft.

Zo richtten we in 2019 Notify op, met één doel: software om facturen sneller betaald te krijgen en toch op een ontspannen manier met klanten te communiceren. Daarbij horen transparante processen, makkelijker automatiseren en betrouwbare inzichten. Dan heb je tijd over voor klanten die dat echt nodig hebben.