Klantverhalen

Almere City FC wint samen met Notify

Met een groeiend aantal relaties werd het debiteurenbeheer voor Almere City FC een steeds grotere uitdaging. Wouter Griekspoor, Commercieel Manager van Almere City FC vertelt over de dagelijkse praktijk voordat besloten werd om Notify te gebruiken. “We factureren vanuit AFAS, ons boekhoudsysteem, maar voor de opvolging van debiteuren hadden wij nog geen oplossing. Om overzicht te houden maakten we zelf Excel-lijstjes. Het was elke keer weer handwerk en er was geen eenduidig systeem dat voor ons een up-to-date overzicht had.”

Alles verwerken we in Notify. Als ik het dashboard open, zie ik gelijk de stand van zaken. Dat is prettig, want daardoor houden we altijd grip op het proces. Verder is het contact met de mensen van Notify ook heel prettig.

De oplossing

“Een digitaliseringsslag was voor ons hard nodig”, vertelt Wouter. Almere City FC koos ervoor om het debiteurenbeheer te automatiseren met Notify en dat zorgde voor het overzicht waar Wouter naar zocht: “We hebben nu alle facturen in één systeem, daardoor hebben we in één oogopslag inzicht in waar we actie op moeten ondernemen. En dankzij het dashboard hebben we snel een totaaloverzicht.”

De voordelen

“Alles wat nodig is kunnen we verwerken in Notify, zegt Wouter. “Als ik het dashboard open, zie ik gelijk wat de stand van zaken is. Dat is prettig, want daardoor houden we altijd grip op het proces. Verder is het contact met de mensen van Notify ook heel prettig.” Een ander voordeel voor ons is de uitstraling richting relaties, vertelt Wouter: “Notify is helemaal in onze huisstijl en werken met Notify komt professioneler over.”

Samenwerking en implementatie

Het is natuurlijk altijd spannend om te werken met een nieuwe software-oplossing, het gaat tenslotte om waardevolle relaties. “Communicatie vinden wij super belangrijk en dat heeft Notify goed begrepen. We zijn vanaf het eerste moment meegenomen in de implementatie en elke stap werd aan ons uitgelegd. Zo konden we daadwerkelijk een vliegende start maken. Inmiddels zijn wij met meerdere gebruikers actief in de software en weet iedereen de weg in Notify blind te vinden. Echt super!”, aldus Wouter.

Het resultaat

Wouter benoemt een flinke vooruitgang voor wat betreft de tijdsinvestering. “De verschillende acties op de agenda en de informatie over de klanten zijn overzichtelijk weergegeven en helpen om het stukje handwerk dat overblijft efficiënt aan te pakken.”

Al met al is Almere City FC zeer tevreden over de keuze voor Notify. “Ik zou Notify zeker aanbevelen. Je regelt je hele debiteurenbeheer vanuit één platform, dat heeft écht meerwaarde”, zegt Wouter ten slotte.

Almere City FC

Ook met Notify aan de slag?

Neem contact op met Sam!

Over ons

Onze visie en missie

Bij Notify werkt een enthousiast team van professionals. We willen debiteurenbeheer in Nederland niet alleen slimmer en effectiever maken, maar ook een stuk menselijker. Met onze slimme automatisering, die we liefkozend ‘Flow’ noemen, en een persoonlijke touch willen we jouw debiteurenproces een flinke upgrade geven. Elke dag werken we aan innovaties die ervoor zorgen dat jouw organisatie financieel in topvorm blijft.

We hebben één simpel doel: jouw factuuropvolging een stuk makkelijker maken. We willen dat je minder tijd kwijt bent aan debiteurenbeheer, sneller je facturen betaald krijgt en dat je volledige controle hebt over je administratie. We gaan voor transparante processen, willen automatiseren zo simpel maken en we bieden betrouwbare inzichten waar je echt iets aan hebt. Zo hou jij meer tijd over voor de klanten die het écht nodig hebben.