Snellere betalingen,
blijere klanten

Ontdek Notify

De meest gebruiksvriendelijke software voor debiteurenbeheer. Dat is Notify. Alle functionaliteiten hebben maar één doel: een goede flow brengen in jouw factuuropvolging. Efficiënt, snel en prettig in gebruik.

Automatisch herinneringen versturen

Facturen gemiddeld 30% sneller betaald

Online betalingen ontvangen

500+ bedrijven gingen jou voor

Bekijk onze interactieve demo

+30% sneller betaald

Je facturen 30% sneller betaald door strakke opvolging van facturen en verschillende betaalmethoden.

+20% klanttevredenheid

De vriendelijke en duidelijke communicatie maakt niet alleen jezelf, maar ook jouw debiteuren blij.

-80% werk en tijd

Slimme automatisering van administratieve taken bespaart je tot 80% van je tijd.

Handige functies

Slimme tools, meer overzicht

Met Notify pak je openstaande facturen aan via automatische flows. Zo heb je tijd over om je te richten op klanten die om een persoonlijke benadering vragen. Onze uitgebreide functies helpen je daarbij.

Ook geeft Notify je dagelijks realtime overzicht van acties die je kunt oppakken. En via de rapportages heb je volledig inzicht in de prestaties van je organisatie.

  • geautomatiseerde opvolging: bespaar tijd en frustraties
  • dashboard: altijd en overal overzicht
  • klantenportaal: makkelijk toegang
  • dispuutmanagement: ondersteuning bij opvolging

Persoonlijk

Digitaal + analoog: de ideale mix

We houden van automatisering en nieuwe digitale tools. Maar in één ding zijn we misschien wel heel ouderwets: menselijk contact. Daarom draait het bij Notify niet alleen om slimme software, maar ook om deskundig advies en een persoonlijke aanpak.

Ieder bedrijf is anders, dus denken wij met je mee over hoe Notify het beste in jouw organisatie past. Hoe gaat de implementatie er uit zien? Kan je historische data meenemen? Welke koppelingen zijn nodig? We stoppen niet voordat je volledig vertrouwd bent met ons systeem.

Gebruiksvriendelijk

De meest gebruiksvriendelijke software

Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is. Daarom hebben we ons toegewijd aan het ontwikkelen van de gebruiksvriendelijkste debiteurenbeheer software op de markt. Nooit meer verdwalen in complexe interfaces of tijd verspillen aan het begrijpen van ingewikkelde functies. Met Notify is het beheren van je debiteuren werkelijk een ‘piece of cake’.

Notify is zo opgebouwd dat zelfs degenen zonder technische achtergrond snel aan de slag kunnen. Onze software is ontworpen met de gebruiker in gedachten, waardoor je meer tijd overhoudt om je te richten op wat echt belangrijk is: de groei van je bedrijf.

Liever eerst contact om te weten wat voor jou werkt?

Vraag het Sam!