Nieuws

Notify en Incassonet: het power duo van Finster

Finster: Een korte inleiding

Voordat we je meer vertellen over de samenwerking tussen Notify en Incassonet, laten we eens kijken naar de overkoepelende organisatie die hen samenbrengt: de Finster Groep. Met Finster zorgen we voor een transparant en slim proces binnen het uitdagende credit management, waardoor er meer tijd overblijft voor persoonlijke aandacht. Samen zorgt dit voor een heel goed resultaat met respect voor mensen! Onbetaalde facturen zijn een grote kostenpost en brengen soms zelfs de financiële gezondheid van je organisatie in gevaar. En je wilt je werkkapitaal juist optimaliseren. Dat kan, want we weten dat creditmanagement gemakkelijker, slimmer en prettiger kan.

Notify debiteurenbeheer software: jouw partner in credit management

Laten we beginnen met Notify. Stel je voor dat je een bedrijf hebt en je hebt te maken met een groeiend aantal openstaande facturen. Het kan een behoorlijke uitdaging zijn om al die betalingen te beheren, vooral als je bedrijf snel groeit. Dit is waar Notify in beeld komt.

Notify is jouw partner in credit management. Het is een geavanceerd softwareplatform dat is ontworpen om je te helpen bij het effectief beheren van je factuuropvolging. Met Notify kun je facturen eenvoudig volgen, herinneringen versturen, en communiceren met je klanten. Het maakt je hele debiteurenbeheerproces gestroomlijnder en efficiënter.

Notify biedt een breed scala aan functies, zoals:

Facturering en factuurbeheer: Met Notify kun je snel en eenvoudig facturen genereren en verzenden naar je klanten. Je kunt zelfs aangepaste factuursjablonen maken om je bedrijf een professionele uitstraling te geven.

Herinneringen en aanmaningen: Het sturen van herinneringen en aanmaningen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Notify automatiseert dit proces, zodat je geen kostbare tijd hoeft te verspillen van het handmatig opvolgen van achterstallige betalingen.

Klantcommunicatie: Notify maakt het gemakkelijk om met je klanten te communiceren over openstaande facturen. Je kunt notities toevoegen, e-mails verzenden en zelfs bellen, allemaal vanuit het platform.

Rapportage en analyses: Met uitgebreide rapportagemogelijkheden krijg je inzicht in de financiële gezondheid van je bedrijf. Je kunt trends analyseren en beslissingen nemen op basis van gegevens.

Notify is ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak en kan worden aangepast aan de behoeften van jouw bedrijf. Maar hier komt het beste deel: Notify werkt naadloos samen met Incassonet, waardoor je een complete oplossing hebt voor al je credit managementbehoeften.

Incassonet: jouw partner in incasso

Incassonet is de incasso-service binnen Finster en is gespecialiseerd in het innen van openstaande vorderingen. Als je te maken hebt met klanten die weigeren te betalen, is Incassonet de partner die je nodig hebt. We hebben de expertise en ervaring om resultaten te leveren.

Wat maakt Incassonet zo speciaal?

No Cure, No Pay: Incassonet werkt op basis van ‘no cure, no pay’. Dit betekent dat je alleen betaalt als we erin slagen om de openstaande schuld te innen. Dit zorgt voor gemoedsrust, omdat je geen kosten hebt als er geen resultaten worden behaald.

Gepersonaliseerde aanpak: bij Incassonet begrijpen we dat elke zaak uniek is. We passen hun aanpak aan op basis van de specifieke omstandigheden en de debiteur in kwestie. Dit leidt tot betere resultaten en klanttevredenheid.

Juridische expertise: als het incassoproces juridische stappen vereist, heeft Incassonet de nodige juridische expertise in huis. Met onze eigen juristen kunnen we je begeleiden door het juridische proces en ervoor zorgen dat je rechten worden beschermd.

Transparante communicatie: Incassonet gelooft in open en transparante communicatie. We houden je op de hoogte van de voortgang van je incassozaken en zorgen ervoor dat je altijd weet wat er gebeurt.

De perfecte samenwerking: Notify en Incassonet

Nu je meer weet over Notify en Incassonet, is het tijd om te kijken hoe deze twee geweldige services naadloos samenwerken om je financiële processen te optimaliseren.

Stel je voor dat je Notify gebruikt voor je debiteurenbeheer. Je hebt alle openstaande facturen netjes bijgehouden, herinneringen verstuurd en notities toegevoegd over het contact met je debiteuren. Maar wat gebeurt er als sommige klanten nog steeds weigeren te betalen?

Dit is waar Incassonet in actie komt. Notify maakt het heel eenvoudig om dossiers van achterstallige betalingen over te dragen aan Incassonet. Je kunt alle relevante informatie rechtstreeks vanuit Notify delen, wat de overdracht van gegevens snel en gemakkelijk maakt. Incassonet neemt dan het stokje over en begint met het incassoproces.

Wanneer je kiest voor Notify én Incassonet,  profiteer je van de volgende voordelen:

Naadloze gegevensoverdracht: Je hoeft geen gegevens handmatig over te zetten van Notify naar Incassonet. Dit bespaart tijd en vermindert het risico op fouten.

Efficiënt incassoproces: Incassonet kan onmiddellijk actie ondernemen zodra ze de gegevens ontvangen. Ze kunnen brieven sturen, telefonisch contact opnemen met debiteuren en juridische stappen ondernemen indien nodig, allemaal met het doel om de openstaande schuld te innen.

Inzicht in de voortgang: Dankzij de transparante communicatie van Incassonet blijf je op de hoogte van de voortgang van je incassozaken. Je kunt in real-time zien wat er gebeurt en welke stappen er worden ondernomen.

Besparingen: Het ‘no cure, no pay’-model van Incassonet betekent dat je geen kosten hebt als we er niet in slagen om te innen. Hierdoor kun je je financiële risico minimaliseren.

Een praktisch voorbeeld

Laten we dit illustreren met een praktisch voorbeeld. Stel je voor dat je een groothandel hebt en je hebt te maken met enkele klanten die hun facturen niet betalen. Je gebruikt Notify om je debiteurenbeheer te organiseren en je hebt al herinneringen verstuurd en je klanten zelfs al opgebeld. Maar er zijn nog steeds enkele hardnekkige debiteuren die niet willen betalen.

In plaats van je zorgen te maken over hoe je deze debiteuren kunt beheren, kun je eenvoudig de dossiers van deze klanten overdragen aan Incassonet vanuit het Notify-platform. Incassonet zal onmiddellijk in actie komen en proberen de openstaande schulden te innen. Als ze succesvol zijn, ontvang je het geld en betaal je een overeengekomen vergoeding. Als ze er niet in slagen, kost het je niets.

Dit betekent dat je je debiteurenbeheerproces kunt stroomlijnen en je cashflow kunt verbeteren, zonder je zorgen te maken over de kosten van incasso. Het is een win-win situatie.

De voordelen in een notendop

Laten we de voordelen van de samenwerking tussen Notify en Incassonet nog eens op een rijtje zetten:

Efficiëntie: Je debiteurenbeheerproces wordt geoptimaliseerd, waardoor je kostbare tijd bespaart.

Resultaten: Incassonet heeft een bewezen staat van dienst in het innen van openstaande schulden, wat betekent dat je meer kans hebt om je geld te ontvangen.

Kostenbesparing: Het ‘no cure, no pay’-model van Incassonet minimaliseert je financiële risico.

Transparantie: Je blijft altijd op de hoogte van de voortgang van je incassozaken.

Gebruiksgemak: De naadloze integratie tussen Notify en Incassonet maakt het proces eenvoudig en probleemloos.

Tot slot

Notify en Incassonet, beide onderdeel van Finster, vormen een krachtig duo dat je kan helpen je financiële zorgen weg te nemen. Met Notify optimaliseer je je debiteurenbeheerproces, terwijl Incassonet je helpt openstaande schulden te innen. De naadloze samenwerking tussen deze twee tools maakt het beheer van je financiën eenvoudiger en efficiënter.

Dus, als je op zoek bent naar een oplossing om je credit management en incassoprocessen te verbeteren, overweeg dan om Notify en Incassonet in te schakelen. Ze zijn er om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je bedrijfsfinanciën op het juiste spoor blijven.

Contact

Geschreven door

Misschien ook interessant