Wie we zijn

Waarom we het anders doen

We zijn een jong, mateloos bevlogen en energiek bedrijf dat het graag anders dan anders doet in de financiële wereld. Waarom? Omdat we vinden dat het anders móét.

Met onze jarenlange ervaring in creditmanagement weten we dat je met een persoonlijke aanpak rekeningen vaak wel betaald krijgt. Elk bedrijf of persoon is anders en heeft een eigen aanpak nodig. Dat maken we mogelijk.

Meer tijd voor persoonlijke aandacht

We zorgen voor een transparant en slim geautomatiseerd proces, waardoor er meer tijd overblijft voor persoonlijke aandacht. Samen zorgt dit voor een heel goed resultaat met respect voor mensen!

Onbetaalde facturen zijn een grote kostenpost en brengen soms zelfs de financiële gezondheid van je organisatie in gevaar. En je wilt je werkkapitaal juist optimaliseren. Dat kan, want we weten dat creditmanagement gemakkelijker, slimmer en prettiger kan.

Slimme tools

Flow in je creditmanagement

Dus: we bieden je slimme financiële producten en diensten – online en offline – die zorgen voor een goede flow in je creditmanagement. Zo helpen we je financieel gezond te blijven, met behoud van je goede klantrelatie.

Team met durfkracht

We hebben het lef om ingesleten patronen om te gooien. Om anders tegen zaken aan te kijken en het daarna ook echt te gaan doen. Op volle kracht en snelheid.

We gaan voor werkplezier

Hoe serieus we ook zijn als het gaat om creditmanagement, saai is het nooit. We werken keihard, maar maken ook keihard lol! Met elkaar en met onze klanten.

Altijd oog voor de mens

Besef je goed: alles wat we doen, doen we voor mensen. Onze techniek dient dus de mens. Dat is ons vertrekpunt, onze checklist en onze beloning.

Het team

Meet the Finsters

En wie zijn dan die mensen die zorgen voor een beetje flow in je creditmanagement? Dat vertellen ze je graag zelf even. Meet the Finsters!

Sam

Accountmanager

Liza

Support specialist

Kevin

Owner

Rowin

Business controller

Rene

Full stack developer

Meta

Creditmanagement specialist

Mark

Juridisch specialist

Jette

Support specialist

Frank

Teamlead creditmanagement

Ook Finster worden?
Join the team!