Nieuws

Lokale aandacht: Almere Zaken zet Finster in de spotlights

Finster Almere Zaken

Met Finster zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen, en al in 2018 zetten we onze eerste stappen in de ontwikkeling van Notify. Het begon allemaal met een gedurfde stap na het succes van Incassonet. Met Notify zorgen we er met software voor dat we de factuuropvolging aan de voorkant al goed voor je geregeld hebben. Incassonet komt pas om de hoek kijken als al het andere niet heeft gewerkt. Deze twee bedrijfsonderdelen werken nu als een geoliede machine samen.

We geloven sterk dat debiteurenbeheer slimmer en persoonlijker kunnen worden gemaakt door de debiteurenbeheer software van Notify, waardoor ondernemers meer tijd kunnen besteden aan hun relaties. Die relaties zijn immers van onschatbare waarde en verdienen de volledige aandacht van de ondernemer. Notify is meer dan zomaar een softwareoplossing; Met Notify pak je openstaande facturen aan via automatische flows. Zo heb je tijd over om je te richten op klanten die om een persoonlijke benadering vragen. Onze uitgebreide features helpen je daarbij.

Recent heeft Almere Zaken aandacht besteed aan ons succesverhaal. Dit is ons verhaal, een verhaal van ondernemerschap en innovatie, en we kijken ernaar uit om nog vele succesverhalen te schrijven met onze klanten.

Het artikel van Almere Zaken lees je hier.

Contact

Geschreven door

Misschien ook interessant