Dashboard

Profiteer van jouw persoonlijke dashboard

Eén van de vele voordelen aan de automatische debiteurensoftware van Notify, is het dashboard waar je gebruik van kunt maken. Middels het dashboard heb je overal, waar je ook bent, toegang tot alles wat je ook maar over je debiteuren wilt weten. Je kunt simpel inloggen op het dashboard, waarna je bijvoorbeeld jouw nog uit te voeren acties kunt bekijken en de historie met de betreffende debiteur kunt terugzien. Daarnaast kan je zeer eenvoudig vragen van jouw debiteuren beantwoorden via het dashboard. Ideaal toch? Meer weten over wat we je met het behulp van het dashboard kunnen bieden? Lees dan rustig verder of neem direct contact op met onze specialisten!

Altijd en overal duidelijkheid en overzicht

Het is voor iedereen een fijne gedachte om te weten dat je altijd en overal kunt zien hoe het ervoor staat met jouw debiteuren. Hebben zij de facturen al betaald? Welke acties zijn er uitgevoerd of moeten er nog worden uitgevoerd en wat is er ook alweer allemaal besproken tijdens het vorige gesprek met de klant? Alles is – voor iedere collega die met het proces te maken heeft – heel eenvoudig en snel terug te vinden in het dashboard, dat onderdeel is van de handige debiteurenbeheer software van Notify. Zo kom je niet meer voor verrassingen te staan en heb je altijd een hulpmiddel waar je op terug kunt vallen als je iets even niet meer weet. En dat allemaal met één doel: het efficiënter maken van jouw debiteurenbeheer.

Alles ten bate van een efficiënt debiteurenbeheer

Want alle functionaliteiten die wij met onze software ontwikkelen, zijn gericht om jouw debiteurenbeheer soepeler en eenvoudiger te laten verlopen. Op die manier kan jij jouw tijd in jouw core business steken en zorgen wij er ondertussen voor dat alles geautomatiseerd verloopt. Zo regelen we dat jouw facturen sneller worden betaald en dat je op een ontspannen manier met je debiteuren kunt communiceren. Met het dashboard heb je te allen tijde overzicht, terwijl er ook ruimte is voor de menselijke maat en persoonlijk contact. Efficiëntie door middel van automatisme, gecombineerd met de mogelijkheid tot vriendelijk en persoonlijk contact: het beste van twee werelden gecombineerd!

De voordelen van automatische debiteurenbeheer software

Het dashboard is dus onderdeel van onze automatische debiteurenbeheer Notify, waarmee wij jouw debiteurenbeheer soepeler én efficiënter laten verlopen. Dat heeft niet alleen tot gevolg dat klanten tot wel 30% sneller betalen door de strakke opvolging van facturen en de diverse betaalmethoden, maar er komen meer voordelen bij kijken. De vriendelijke en duidelijke communicatie leiden namelijk tot wel 20% meer klanttevredenheid, terwijl de slimme automatisering van jouw administratieve taken ook liefst 80% aan werk en tijd kost. Zowel voor jou als voor de debiteur leidt het gebruik van Notify dus tot een meer wenselijke situatie.

Ook meer overzicht met het handige dashboard? Kies voor Notify en neem contact op!

Wil jij nou ook profiteren van al deze voordelen? Plan dan een gratis demo in, waarbij je in dertig dagen kunt beoordelen of deze software iets is wat ook voor jou handig werkt en goed van pas komt. Het is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Meer weten over wat wij met onze automatische debiteurenbeheer voor je kunnen realiseren? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we je alles kunnen vertellen. Wij zijn bereikbaar via [email protected] en 055-8080400 en helpen je uiteraard graag verder!