Nieuws

Waarom credit management software?

Voor ieder bedrijf is credit management een essentieel onderdeel. Ook al weet je misschien nog niet exacte de credit management betekenis, je hebt vast en zeker al een beeld van de belangrijkste onderdelen. Dit zijn alle taken die binnen het debiteurenbeheer vallen en extra taken waaronder cashflow beheer en risico beheer. Bij Notify specialiseren wij ons in credit management software waarmee iedere onderneming grip krijgt op het proces van credit management. Ook voor jouw bedrijf is met onze software credit management sneller en efficiënter maken mogelijk. Doordat we onze software koppelen aan jouw boekhoudpakket kan de implementatie bovendien binnen één dag gedaan zijn. Je kunt bovendien gratis starten met onze software voor credit management.

Notify credit management

Bij Notify ontwikkelen we onze credit management software zelf. Het zal je niet verbazen dat wij geloven in de toegevoegde waarde van software. Maar, is dat voor jou ook zo? Is voor jou en jouw organisatie al duidelijk waarom credit management software jou helpt processen te verbeteren? En als je overtuigd bent, hoe zorg je dan dat je de rest van de organisatie ook overtuigt?

Waarom credit management software?

Wij zien credit management als het hele proces van acceptatie van de klant tot de uiteindelijke betaling van de factuur. Hier valt onder het identificeren van de klant, het bepalen van de kredietwaardigheid, het bewaken van de juistheid van facturen, klachten management en het betaald krijgen van facturen. Als je dit proces helemaal in kaart brengt, dan kan dat best complex zijn, waarbij je ongetwijfeld met meerdere afdeling binnen jouw bedrijf in aanraking komt. En met meer collega’s, zowel intern als extern, dan vraagt dat natuurlijk om goede software.

Notify inzetten voor jouw organisatie

Credit management software is al interessant zodra je als organisatie meer dan 200 facturen per maand verstuurd. Boekhoudpakketten en ERP pakketten zijn specifiek bedoeld voor jouw boekhouding en blinken daar meestal in uit. Debiteurenbeheer hoort daar vaak niet bij. Credit management is ook niet iets wat je er simpel bij doet met behulp van Outlook en Excel, want daar is het te belangrijk voor. Facturen betaald krijgen en het liefst op tijd, dat wil toch iedereen? Het vraagt om specialistische software die daarin uitblinkt.

Slimmer debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer is niet de eerste stap in het proces, maar wel de meest voor de hand liggende als je praat over credit management. Het is ook het proces waar je met relatief kleine stappen een grote winst kunt behalen. Maar waarom is Notify dan de software voor jou?

Alle voordelen op een rij:

 

  • We koppelen binnen één werkdag met jouw administratie
  • Elke factuur wordt automatisch opgevolgd, helemaal in jouw look & feel
  • Notify werkt in de cloud, je houdt dus 100% controle, waar je ook bent
  • Koppel met jouw eigen incassobureau, zonder extra handwerk
  • Real-time managementinformatie
  • Uitgebreid dispuutmanagement module
  • Gebruiksvriendelijker dan Notify ga je niet vinden
  • Het debiteurenbeheer loopt door, ook als jij er even geen tijd voor hebt

Plan een demo

Misschien ook interessant