Nieuws

Notify en Almere City FC slaan handen ineen

Notify en Almere City FC starten samenwerking

Per direct sluit Notify zich aan bij de businessclub van Almere City FC. Onlangs hebben we een overeenkomst voor meerdere seizoenen getekend. Naast het aansluiten als businesspartner bij de Flevolandse club gaat Notify Almere City FC ook ondersteunen in het debiteurenbeheer.

Wij zijn ontzettend trots met Notify te zijn aangesloten bij de businessclub: ,,Almere City FC is, net als wij, super ambitieus, waarbij de visie en doelstellingen duidelijk zijn. Kevin vertelt: Onze unieke software zorgt ervoor dat onze klanten sneller en eenvoudiger betaald krijgen, en dat vrijwel alle administratieve werkzaamheden rondom debiteurenbeheer worden geautomatiseerd. Dat scheelt letterlijk zeeën van tijd. Tegelijkertijd bieden we je alle denkbare communicatie- en betaalmogelijkheden, met beter betaalgedrag én klanttevredenheid als resultaat. Met onze ervaring als ondernemers en onze achtergrond in de wereld van debiteurenbeheer en IT, weten wij als geen ander wat er nodig is voor het MKB om debiteurenbeheer voor eens en voor altijd goed te regelen, zónder dat je die werkzaamheden hoeft uit te besteden aan een externe partij.”

 

Gestart met Notify

Op 15 september is Almere City FC van start gegaan met de debiteurenbeheer software van Notify. Een mooie mijlpaal, want zij zijn de eerste betaald voetbal club, die kiest voor de slimme software oplossing van Notify. Na de implementatie van de AFAS administratie, was de gezamenlijke kick-off en zijn we direct gestart met de optimalisatie van het debiteurenbeheer.

Misschien ook interessant