Nieuws

Vervangt Notify de debiteuren afdeling?

Het antwoord is kort en krachtig: nee. Natuurlijk kan Notify de druk op het debiteurenbeheer sterk doen afnemen, door zoveel mogelijk administratieve taken te automatiseren. Het voordeel ervan is dat bepaalde taken niet vergeten worden en altijd stipt worden uitgevoerd. Toch kunnen niet alle taken geautomatiseerd worden. Debiteurenbeheer is een belangrijke vorm van klantcontact. Door Notify te gebruiken verschuift de focus van periodiek taken uitvoeren naar optimalisatie en kwalitatief klantcontact. Je hebt veel meer tijd voor debiteuren die, net iets meer aandacht nodig hebben. Denk aan het bellen van een debiteur die de rekening niet betaald heeft of het overleggen met een debiteur als je ziet dat de kredietstatus verslechterd is. Aan taken waar geen aandacht meer aan gegeven hoeft te worden, wordt logischerwijs geen tijd meer verspild. Daarbij komt kijken dat er meer tijd is voor taken die echt door mensen uitgevoerd moeten worden.

Debiteuren administratie met Notify

We kunnen de term debiteuren betekenis geven met behulp van de debiteurenadministratie. Je hebt in de vorige alinea gelezen dat er aardig wat controles en werkzaamheden met betrekking tot debiteuren vereist zijn voor ondernemingen. Dit wordt de debiteurenadministratie genoemd. Bij Notify zijn wij de afgelopen jaren gaan onderzoeken wat het beste werkt, en welke taken geautomatiseerd kunnen worden. We hebben daarvoor enorm geïnvesteerd in het ontwikkelen van een debiteurenbeheer software. Het resultaat is de perfecte ondersteuning voor kleine én grote bedrijven. Wij koppelen onze software aan je boekhoudpakket, je hoeft dus niet over te stappen van pakket.

Je hoeft niet over te stappen op een ander boekhoudpakket

Notify is een aanvulling; alle administratieve taken kun je in je huidige boekhoudpakket blijven doen. Overstappen van boekhoudpakket is dus niet nodig! Voor de meeste mensen zal dit een opluchting zijn. Zoek je echt naar een totaaloplossing? Neem dan contact met ons op. Wij bieden een integratie met alle bekende boekhoudpakketten, er zal ongetwijfeld een oplossing voor jou zijn. Advies is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening, wij staan je daarom graag te woord.

Debiteuren betekenis

Heb jij ook wel eens gezocht naar debiteuren betekenis? Om de betekenis van debiteuren uit te leggen, zullen we de voordelen van Notify gebruiken. Wat zijn debiteuren? Debiteuren zijn klanten die een factuur ontvangen hebben, maar nog niet betaald hebben. In de software van Notify vind je deze klanten in een overzichtelijke debiteuren dashboard. Je ziet meteen de status, maar ook de kredietscore. Dat is belangrijk want middels de kredietscore van debiteuren krijg je inzicht in de financiële status van een bedrijf. Notify checkt deze kredietscores voor jou, net zoals betalingen of lang openstaande facturen. Om verder antwoord te geven op de vraag “wat is de betekenis van debiteuren?” vertellen we graag meer over debiteurenadministratie.

Debiteuren zijn belangrijk voor de toekomst van je bedrijf. In deze tekst geven wij de term debiteuren betekenis. Even heel technisch: het is logisch dat debiteuren bij activa op de balans staan. Een debiteur is immers iemand die nog een openstaande factuur moet betalen. Het gaat daarmee om de toekomstige financiering van je bedrijf. Bij zowel grote als kleine ondernemingen is debiteurenbeheer cruciaal. Het inkorten van debiteurentermijnen kan de noodzaak voor externe financiering wegnemen. Bij Notify zijn we gespecialiseerd in het inkorten van de debiteurentermijn. We hebben dit al voor honderden bedrijven in Nederland gedaan. Lees verder voor uitleg over de betekenis debiteuren en over onze oplossingen voor debiteurenbeheer. Je kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen om eventuele vragen te stellen.

30% snellere betaling, 80% minder werk

Hoewel de betekenis van debiteuren anders is dan klanten, gaat het natuurlijk wel gewoon over bedrijven en particulieren die klant bij jou zijn. Het debiteurenbeheer draait daardoor ook altijd om een stukje klantcontact, relatiebeheer en klantbeleving. Ook dit gedeelte is bij het ontwikkelen van Notify meegenomen. Met onze software krijgen klanten een eigen beheeromgeving van jouw bedrijf. In dit dashboard, wat helemaal in jouw huisstijl is, kunnen ze facturen inzien, betalingen doen en vragen stellen. Wij gaan ervan uit dat hoe makkelijker je het een debiteur maakt, des te sneller hij of zij zal betalen. Een mooie bijkomstigheid van deze manier van werken, is dat jij tot 80% minder tijd kwijt bent aan debiteurenadministratie, en bovendien zullen jouw debiteuren er ook blij van worden. Gemiddeld boeken onze klanten een 30% kortere debiteurentermijn wanneer ze met Notify gaan werken.

Debiteurenbeheer software van Notify gebruiken

Je weet nu de betekenis van debiteuren en debiteurenadministratie. Ook weet je wat Notify hier voor voordelen in kan bieden. Maar is het de kosten waard? Notify wordt door veel bedrijven in Nederland gebruikt. Dit is de basis waarmee ieder bedrijf uit de voeten kan. Welk pakket je ook kiest, je kunt altijd gebruik maken van integraties met boekhoudpakketten. Probeer Notify 30 dagen gratis uit of vraag eerst een demo aan.

Plan een demo

Misschien ook interessant