Agenda en historie

Ervaar de voordelen van een overzichtelijke agenda en historie

Overzicht is essentieel als het gaat om zorgvuldig debiteurenbeheer. Het zorgt niet alleen voor rust, maar helpt ook nog eens mee om ervoor te zorgen dat jij alles te allen tijde op een rijtje hebt. Een overzichtelijke agenda en historie helpt dus om het overzicht te behouden, zodat jij ieder moment van de dag helder hebt welke stappen er al zijn ondernomen en wat er nog moet gebeuren. Wij zorgen er daarom met een overzichtelijke agenda en historie voor dat jij inzicht hebt in de acties die Notify uitvoert en juist al uitgevoerd heeft. Wordt er spoedig een herinnering gestuurd naar een klant? Dan weet jij het van tevoren. Wil je iets terugvinden over een klant wat al een tijdje geleden is besproken? Dat is eenvoudig geregeld. Meer weten over (de voordelen van) de overzichtelijke agenda en historie van Notify? Lees rustig verder of neem direct contact met ons op!

Alles helder op een rij

Met behulp van de persoonlijke agenda zorgt Notify er dus voor dat je alles overzichtelijk op een rijtje hebt. Zo zijn alle debiteuren die automatisch een betaalverzoek krijgen bijvoorbeeld terug te vinden in de agenda. Van deze betaalverzoeken sturen we je altijd nog even een notificatie, zodat je de acties zelf kunt checken. Het draagt allemaal bij aan de overzichtelijkheid die je nodig hebt om het debiteurenbeheer zo nauwkeurig mogelijk te laten verlopen, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent. Wil je een factuur pauzeren, zodat deze niet mee gaat met de flow? Dat kan in de agenda met één klik. Bovendien verzamelen we hier belacties voor je én kan je in de agenda eenvoudig facturen overdragen aan je incassobureau.

Notities maken en opvolgen

Wanneer je een klant hebt gesproken, wil je dat natuurlijk kunnen vastleggen. Notify biedt jou de mogelijkheid om zowel op factuur- als op debiteurniveau notities te maken, die voor alle gebruikers zichtbaar zijn. Dat brengt meerdere voordelen met zich mee. Ten eerste heb je op die manier een gestructureerde vastlegging van de afspraken die met de klant gemaakt zijn. Zo weet je zeker dat je deze gemaakte afspraken niet vergeet en kan je er altijd op terugvallen als de klant uiteindelijk een andere mening over de afspraak heeft. Daarnaast is er ook direct voor iedereen duidelijk wat er is besproken, omdat iedereen die notitie dan ook daadwerkelijk kan zien.

Plan een gratis demo

In het Notify dashboard, met daarin de agenda en historie verwerkt, zie je dus in één oogopslag welke acties staan ingepland, welke betaalverzoeken zijn verstuurd en over welke facturen vragen zijn gesteld. De aandachtspunten pik je er eenvoudig uit, zodat je snel kunt reageren bij urgente zaken. Wij zorgen ervoor dat jij altijd inzicht hebt in alle acties die wij voor je uitvoeren of wat wij nog voor je gaan doen. Dit alles is onderdeel van de debiteurenbeheer software die Notify heeft ontwikkeld, om ervoor te zorgen dat dit alles geautomatiseerd gaat en jij jouw tijd en energie in je core business kunt stoppen. Daarbij komt bovendien onder anderen bij kijken dat klanten hun facturen tot wel 30 procent sneller betalen. Wil je weten of de debiteurenbeheer software van Notify ook iets voor jou is? Schroom dan niet om een dertig dagen durende gratis demo aan te vragen!

Altijd overzicht over jouw agenda en historie? Kies voor Notify!

Ben jij veel tijd kwijt om ervoor te zorgen dat jouw klanten de facturen betalen en zou je deze tijd en energie graag liever in het belangrijkere werk stoppen? Kies dan voor het automatische debiteurenbeheer van Notify, inclusief overzichtelijke agenda en historie. Uiteraard kan je contact met ons opnemen als je meer wilt weten over onze software, zodat we je alle informatie kunnen geven die je nodig denkt te hebben.